2777
2789
عنوان

خارش جای پوشک بچه

477 بازدید | 12 پست

خانما ببخشید بچم یازده ماهشه تقریبا یه ماهه که خیلی همون جای پوشکشو میخارونه وقتی میخام بشورمش بیشتر دیگه طوری که تمام باسنشو خراش داده همه نوع کرم و پماد و وازلین زدم خوب نشد اصلا هم پوستش قرمز یا جوش دار یا التهاب نداره هیچ فقط خارش داره چیکار کنم آخه دیگه الان پوشک بیبی کینگ براش میزنم ولی یه دوره هم مولفیکس زدم براش همون بود تغییر نکرد چه کنم 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

مای بی بی ببند

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

مای بی بی بخر

بقیه برندا بدرد نمیخورن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایز پوشکشو بزرگ کن ... 

اخه بزرگ براش میگیرم 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
سایز پوشک و بزرگ کن که تنگ نباشه. پودر ضدتعریق کودک فیروز هم بزن. تند تند هم عوض کن 

پودر بچه رو میگی اخه شنیدم ضرر داره یعنی هربار براش بزنم

اولا پوشکشو عوض کن مارکشو.دوما کرم کالاندولا به پاش بزن  هرب بار بعد شستشو

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
اولا پوشکشو عوض کن مارکشو.دوما کرم کالاندولا به پاش بزن  هرب بار بعد شستشو

کالاندولا زدم چندبار خوب نشد اخه اون واسه سوختگی و التهابه دخترم اصلا التهاب یا قرمزی و جوش نداره فقط خیلی خارش داره جای پوشکش مخصوصا وقتیکه بازش میکنم 

اولا پوشکشو عوض کن مارکشو.دوما کرم کالاندولا به پاش بزن  هرب بار بعد شستشو

پوشک چه مارکی براش ببندم الان مارکش عوض کردم اول بیبی کینگ بود الان براش چند روزه ببم میبندم فعلا همونه تغییری نکرده