2777
2789
عنوان

بیماری جدید

116 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها این مریضی جدید که بدن درد و گلودرد و سرفه و یکم تب هستش چیه؟ آنفلوآنزاس یا کرونا یا سرماخوردگی؟  من ماه پیش مریض شدم الان باز گرفتم الان گلوم درد داره و انگار یه وزنه رو قفسه سینم گذاشتن، طبیعیه؟ از کجا بفهمم ریه ام درگیر شده یا نه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوروزه دارم میمیرم دیشب از حالت تهوع خوابم نبرد بدن درد و دل درد دارم بینیم عفونتی شده😑😑😑

من الان میشه سومین روز، بدن درد دارم و بیشتر قفسه سینم اذیته، میترسم ریه ام درگیر بشه، سرفه میکنم خیلی درد میگیره، هر مریضی جدیدی میاد باید من یه دور بگیرم😐

من الان میشه سومین روز، بدن درد دارم و بیشتر قفسه سینم اذیته، میترسم ریه ام درگیر بشه، سرفه میکنم خی ...

دکتر برو حتما دوستم میگفت یکی از نزدیکاش پسر ابتدایی دارن چن ماه سرماخوردگی داشته گلوش خس خس میکرده هی خوب نمیشده یهو یه روز قلبش درد گرفته بردنش دکتر عمل کردن یه تیکه عفونت از ریه هاش دراومده😑گناه دارن اونا کوچولوترن منم داداشم کوچولوعه گرفت حالا امروز منم اینطورم تازه الان اسهالم شدم😂😑

دکتر برو حتما دوستم میگفت یکی از نزدیکاش پسر ابتدایی دارن چن ماه سرماخوردگی داشته گلوش خس خس میکرده ...

ای بابا، من واسه مریضی خیلی ترسوام کلا، دخترمم همش چسبیده بهم میترسم اونم مریض بشه، هرکاریش میکنم جدا نمیشه ازم

واسه مریضی جدیدت شلخم سفید بپز بخور 

مثل پنیسیلین گیاهی هستش 

زردچوبه هم پر کن داخل کپسول با اب بخور

هردو هم بدون ضرر هستش

من سال قبل کرونا گرفته بودم فامیلمون دکتره گفته بود کپسول زردچوبه بخر بخور