2789
عنوان

دردودل

94 بازدید | 8 پست

سلام میشه کمک کنید من شوهرم تازه پیوند مغز استخوان شده تا شش ماه باید تو ایزوله باشه چند هفته پیش بخاریمون خراب شد ناچار شدم به بابام بگم بیاد درس کنه از اونروز مادر شوهرم هردقیقه میومد خونه ما منم به خواهر شوهرم گفتم به مامانت یجوری بگو ناراحت نشه باید هیچکس پیشش نیاد خدای نکرده یه میکروب بره بدنش پیوندش پس میزنه حرف مرگ وزندگیه رفته بود به مادرشوهرم گفته بود مادرشوهرمم چند روز نیومد انگار ناراحت شده بود بعد دیگه قبول کرده بود بعد چند روز دیروز خواهر شوهرم اومده میگه بیام خونتون منم بیرون میندازی عصابم خورده به خدا هی میگم زنگ بزنم باهاش حرف بزنم چیکار کنم انگار دوراز جونتون خرن نمیفهمن پسرشون لبه تیغ به نظرتون چیکار کنم 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
1
50%
۲
1
50%

من الان ۳ ماهه نه بیرون رفتم نه باکسی رفت امد داشتم  یه دختر ۷ ساله دارم اونم گزاشتم پیش مامانم عوض دستت درد نکنه دارن باهام دشمنی میکنن نمیزارن به حال خودم باشم 

همون موقع که اینو گفت،باید میگفتی بخاطر برادر خودت میگم،پای سلامتیش وسطه،وگرنه نه سور و سات داریم،نه جشن و مهمونی،مریض داری که دیگه طعنه لازم نداره.

چرا بعضیا برا فهمیدن چیزای واضح اینقدر مقاومت میکنن؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمیپرستن،حالام موقع جنگ میگن چرا به شیخ نشینهای عرب حمله کردین😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همون موقع که اینو گفت،باید میگفتی بخاطر برادر خودت میگم،پای سلامتیش وسطه،وگرنه نه سور و سات داریم،نه ...

منم بهش گفتم به خاطر برادر خودت میگم کسی نیاد وگر نه منم کی شمارو از خونم بیرون کردم دستم نمک نداره انقدر ناراحتم که نگو به خدا چند ماهه مامانمو اسیر کردم فلان چیزو بخر فلان چیزو بیار حتی یکی نیومده بپرسه نون شب دارید حالا اومده اینو میگه 

منم بهش گفتم به خاطر برادر خودت میگم کسی نیاد وگر نه منم کی شمارو از خونم بیرون کردم دستم نمک نداره ...

خدا ایشالا شفا میده خواهرم،روزهای خوبم میرسه🤲

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمیپرستن،حالام موقع جنگ میگن چرا به شیخ نشینهای عرب حمله کردین😆

من ۲۲ سالم تو این چند سال خیلی سختی کشیدم به هرکی خوبی کردم جوابمو با بدی داد اوایل مریضی شوهرم به خاطر دکترش حرفمون شد گفتن زنش نمیزاره ببرن دکتر بیشتر شوهرمو برادر بزرگش میبره دکتر رفتن با اون میونمونو زدن همه ی این کارارم شوهر خواهرشوهرم زده بود من از اونا نمیگزرم ولی با سکوت کردنم خودمو داغون میکنم شوهرم میگه چیزی نگو باهاشون حرف نزن ولی میان خونم طعنه میزنن میرن 

ممنونم سلامت باشی عزیزم کاش خواهری مثل شما داشتم که باهاش حرف میزدم خیلی تنهام 

عزیزم،متاسفم که کاری از دستم بر نمیاد برات،

منم شوهرم بخاطر عمل دیسک دو ماه تو خونه بستری بود و خودم ازش مراقبت کردم،پدر شوهرمم امیدی نداشت من بتونم،ولی خلاصه گذشت .

شمام تحمل کن،اصل خودت و همسرت هستی،اگه کسی خاست ببینه همسرت رو،بگو تماس تصویری بگیره

امن یجیب المضطره اذا دعاه و یکشف السوء🌷

عزیزم،متاسفم که کاری از دستم بر نمیاد برات، منم شوهرم بخاطر عمل دیسک دو ماه تو خونه بستری بود و خود ...

ممنونم عشقم همین که پای دردودلم نشستی یه دنیا ارزش داره برام خداروشکر که روزهای سختتون گذشته و همسرتون سلامتیشونو به دست اوردن خدا بهتون سلامتی بده انشالله