امن یجیب دیگه. البته هر ذکر و دعا و توسلی انشالله شفا میده خدا.دعای توسل
دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم لطفا لایک و ریپلای نکنن ✅دلایل شخصی هست ✅احترام هر کسی دست خودشه ✅🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
هرچی ذکری که به دلت بیوفته من خودم یه دفعه ای سوره انعام به دلم افتاد که چله بگیرم باردار شم ...
خدا دامنتو سبز کنه اصلا عجله نکن امیدوارم خدادیهدبچه سااااالم و کامل بهت بده کامل ینی ۹ماهه اصلا عجله نکن بگو خدا ده سالم ندادی ندادی ولی سالمو نه ماهه بده من سال اولم نکشید باردار شدم ۶ماهه اومدن چنان زجری کشیدم پو قلو یه قلش چهل روز بعد قوت کرد یکیشم خیلی عذابم داد و ضعیفه
عزیزم سوره حمد ۷۰ مرتبه خوبه .یه نذر هست به نام خبزالعباس که باید چهارشنبه انجام بدی که ۱۴ عدد نون و خرما یا نون و پنیر و سبزی آماده میکنی و از اول روی هرکدوم اسم یه امام رو میگی و یه جمله داره در آخر خبزالعباس مستعجل....تو نت بزن کامل هست