2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرچی ذکری که به دلت بیوفته

من خودم یه دفعه ای سوره انعام به دلم افتاد که چله بگیرم باردار شم 

اوایل واقعا از ته دل میخوندم ولی آخرش یکم سهل انگاری کردم 😔باردار شدم ولی خارج از رحم 😔😔😔

امن یجیب دیگه. البته هر ذکر و دعا و توسلی انشالله شفا میده خدا.دعای توسل

دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم لطفا لایک و ریپلای نکنن ✅دلایل شخصی هست ✅احترام هر کسی دست خودشه ✅🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

هرچی ذکری که به دلت بیوفته من خودم یه دفعه ای سوره انعام به دلم افتاد که چله بگیرم باردار شم  ...

خدا دامنتو سبز کنه اصلا عجله نکن امیدوارم خدادیهدبچه سااااالم و کامل بهت بده کامل ینی ۹ماهه اصلا عجله نکن بگو خدا ده سالم ندادی ندادی ولی سالمو نه ماهه بده من سال اولم نکشید باردار شدم ۶ماهه اومدن چنان زجری کشیدم پو قلو یه قلش چهل روز بعد قوت کرد یکیشم خیلی عذابم داد و ضعیفه

عزیزم سوره حمد ۷۰ مرتبه خوبه .یه نذر هست به نام خبزالعباس که باید چهارشنبه انجام بدی که ۱۴ عدد نون و خرما یا نون و پنیر و سبزی آماده میکنی و از اول روی هرکدوم اسم یه امام رو میگی و یه جمله داره در آخر خبزالعباس مستعجل....تو نت بزن کامل هست

عزیزم سوره حمد ۷۰ مرتبه خوبه .یه نذر هست به نام خبزالعباس که باید چهارشنبه انجام بدی که ۱۴ عدد نون و ...

خیلی ممنون خواهر خوبم حتما حتما انجامش میدم اگر درخاست دوستیمو قبول کنی خودت کامل بهم بگی ممنونتم‌میشم

خدا دامنتو سبز کنه اصلا عجله نکن امیدوارم خدادیهدبچه سااااالم و کامل بهت بده کامل ینی ۹ماهه اصلا عجل ...

ممنون عزیزم .انشالله هر چی از خدا میخوای خدا بهترینشو بهت بده .😔😔😔خیلی سخته من یک دو ماه و نیمه سقط کردم الانم که سه ساله ازش میگذره 

حرف که میزنم با شوهرم میگم اگه سقط نمیشد الان باید راه میگرفت میگفت مامان و بابا .😭😭😭😭

البته ما هر وقت یه جامون درد میگرفت مامانم میومد هفت بار حمد و میخوند و فوت میکرد  دقیق یادم ن ...

کاش همه دردا در حد اون دردای دوران بچگی باقی میموندن😞