2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه عده میگن موقع اذان صبح  یه عده میگن قبلش یه عده بعدش  میخوام ذکربخونم بایددرزمان طلوع ...

طلوع فجر، صبح صادق یا فجر صادق، دقایقی پس از پایان شب است که نوری سفید در افق پراکنده می‌شود. طلوع فجر، ابتدای وقت نماز صبح و بافضیلت‌ترین وقت ادای آن است. در هنگام بامداد، دو هاله نور در آسمان مشرق دیده می‌شود که یکی فجر کاذب و دیگری فجر صادق نامیده می‌شود. فجر کاذب نوری است که به درازا در آسمان پدید می‌آید و به جای پهن شدن بر روی افق، به صورت عمودی به سمت بالا انعکاس می‌یابد. فجر صادق که دقایقی بعد از آن روی می‌دهد، در آسمان پهن می‌شود.

در قرآن از فجر صادق با تعبیر خیط الابیض یاد شده که به واسطه آن خوردن و نوشیدن در روزه، حرام شده و آغاز وجوب نماز صبح است. به فاصله زمانی بین طلوع فجر صادق و طلوع خورشید، بین الطلوعین گفته می‌شود.

طلوع فجر ، صبح صادق یا فجر صادق ، دقایقی پس از پایان شب است که نوری سفید در افق پراکنده می‌شود. ط ...

متشکرم ولی من زمان دقیق میخوام قبل ازاذان صبح میخوندم ولی گویااشتباه میخوندم

متشکرم صددرصداین درسته میخوام ذکربخونم

اره منم شنیدم این ساعت دعا کنی و با خدا صحبت کنی دعات مستجاب میشه 

برا منم دعا کن 

انشالله حاجت روا باشی

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
شرمنده استارتر  دحترا واسه بچه چهار ساله ام دعا کنید الان بیمارستانیم با دلشکسته محتاج دعاتونم ...

عزیزم ۷ تا حمد خوندم 

انشالله سلامتی کاملشو بدست بیاره بحق سه ساله امام حسین 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘