2777
2789
عنوان

این متن برای تبریک تولد عشقم خوبه

6661 بازدید | 5 پست

هر چی میخوام از ته دلم باشه و از متنای آماده باشه چیزی به ذهنم نمی‌رسه اولش بهش پی ام میدم میگم امروز چه روزیه ؟

بعدش که جواب داد میگم  

تولدت مبارکِ جفتمون باشه🥰

آرزو میکنم باشی و باشی و باشی

و هرسال این روز و کنارت باشم

چون بودنت بهترین اتفاق دنیاست🥺

میخواستم اینکه همیشه سلامت باشی و لبخند رو لبات باشه رو اضافه کنم ولی باد نیستم 

کمک میکنید

نَقاشیم خوب نی وَلی خوب بَلَدَم دور هَمَتون و خَط بکشم عشقم اگ تو نبودی من این زندگیو ادامه نمی‌دادم🥺💔هر چی بیشتر میگذره بیشتر بهم ثابت میشه تو قشنگترین اتفاق زندگیم بودی😍💋.                           یک تار موی تو را به کوهی از زر ندهم...                                     به جز تو به کسی مقام دلبر ندهم🤤❤️       انشالا یه روزی تاپیک عروسیمون و میزنم نی نی سایت و عکس دستامون😍ممن همونیم ک مامانم برام مادری نکرده تویی که امضامو میخونی به این دنیای گوه یه نفر دیگ رو اضافه نکن 🥺💔یا برا یچت با کل وجودت مادری کن خدا جونم اولین رویام اون خونه ای هس که می‌خوام با همراه نامزدم بسازمش🥺دومیش ی دخمل کوچولوی ناز پیسر هم باشه عشقه😍🤤❤️قووول میدم براش مامانی بشم که مامانم برام نبود🥺💔                                                  ‌‌                      درخواست دوستی پسر قبول نمیکنم🔴🔴   من هیچ دوستی ندارم دوس داشتید باهام حرف بزنید درخواست بدید دخترا🥺♥️

یه شهر دیگس 

براش گل سفارش دادم امروز می‌ره به محل کارش 

ولی میخوام بهش پی ام بدم تبریک بگم

نَقاشیم خوب نی وَلی خوب بَلَدَم دور هَمَتون و خَط بکشم عشقم اگ تو نبودی من این زندگیو ادامه نمی‌دادم🥺💔هر چی بیشتر میگذره بیشتر بهم ثابت میشه تو قشنگترین اتفاق زندگیم بودی😍💋.                           یک تار موی تو را به کوهی از زر ندهم...                                     به جز تو به کسی مقام دلبر ندهم🤤❤️       انشالا یه روزی تاپیک عروسیمون و میزنم نی نی سایت و عکس دستامون😍ممن همونیم ک مامانم برام مادری نکرده تویی که امضامو میخونی به این دنیای گوه یه نفر دیگ رو اضافه نکن 🥺💔یا برا یچت با کل وجودت مادری کن خدا جونم اولین رویام اون خونه ای هس که می‌خوام با همراه نامزدم بسازمش🥺دومیش ی دخمل کوچولوی ناز پیسر هم باشه عشقه😍🤤❤️قووول میدم براش مامانی بشم که مامانم برام نبود🥺💔                                                  ‌‌                      درخواست دوستی پسر قبول نمیکنم🔴🔴   من هیچ دوستی ندارم دوس داشتید باهام حرف بزنید درخواست بدید دخترا🥺♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شهر دیگس  براش گل سفارش دادم امروز می‌ره به محل کارش  ولی میخوام بهش پی ام بدم تبریک ...

سلام عزیزم تولدش مبارک.ایشالله سپیدبخت بشی...متنت قشنگع میتونی بنویسی سلام عشق من.ممنون که امروز به دنیا اومدی و دنیای من شدی😁

اولین تجربه ی عاشقی من🥰

تولدت مبارکِ جفتمون باشه🎂🎈

آرزو میکنم باشی و باشی و باشی

و هرسال این روز و کنارت باشم

چون بودنت بهترین اتفاق دنیاست🥺🍃

یکی یدونم همیشه خنده هاتو کنار خودم ببینم💛

این خلاصه و خوبه بنظرم اما اگه طولانی میخوای میتونم ی چیز دیگه بنویسیم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 53 دقیقه پیش