2777
2789
عنوان

بچه هاااا

92 بازدید | 13 پست

من تازه باردار شدم 

از وقتی باردار شدم بی دلیل بدون هیچ چیز خاصی هی فکرهای شک آمیز درباره همسرم میاد تو ذهنم .

تنها علتش اینه از وقتی باردار شدم بخاطر هورمون هام دو سه بار خواب دیدم با کسی در ارتباطه.

توی واقعیت همسر من جایی که خانم بدحجاب و بی حجاب باشه نمیاد که نگاهش نیافته 

امروز بهم میگفت نگاه های آلوده دل آدم رو سیاه میکنه ، دل که سیاه بشه هرکاری ممکنه از آدمیزاد بربیاد. نگاه آلوده قبح خیانت رو میشکنه .

خیلی اهل رعایته 

من خواب کوفتی دیدم ذهنم بهم ریخته😔

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐حق داری شوهرمنم امشب ی سری حرفا زد ک خیلی ذهنم درگیر شد

نه حرفهای همسرم آرامش بخش بود برام. چیزی نگفت که شک کنم بهش 

فقط بخاطر خوابهای شیطانی که لعنت خدا بر شیطان بذر شک و بدبینی رو تو دل آدم میکاره 

نه حرفهای همسرم آرامش بخش بود برام. چیزی نگفت که شک کنم بهش  فقط بخاطر خوابهای شیطانی که لعنت ...

🥲پ هیچی ولش ی خواب بوده حس بد میگیره آدم عادیه

فردا فراموش میکنی

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥 
خب عزیزم پس نگرانی بابت چیه؟؟ببین مثبت فک کن همیشه...کبک نباش ولی الکی هم منفی باف نباش     ...

ممنون مهربون جان سلامت باشی چشششم❤️❤️❤️❤️

عزیزی   برام دعاکن بادل پاکت مامان مهربون    

الهی حاجتتو از دستای پر نور حضرت زهرا س بگیری مهربانو جان ❤️❤️❤️❤️ شما هم منو دعا کن که خیلی محتاجم❤️❤️❤️❤️

الهی حاجتتو از دستای پر نور حضرت زهرا س بگیری مهربانو جان ❤️❤️❤️❤️ شما هم منو دعا کن که خیلی محتاجم❤ ...

چشم عزیزدل.حضرت زهرا نگه دار خودتون و توراهی تون عزیزم  زندگیت همیشه پرمهرباشه ان شالله