lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان به کی قسم بدم؟ 76 بازدید | 8 پست https://musicsweb.ir/content/16781/آخ مامان 😭😭😭🖤قسم به حسینت ولم نکن...... یا فاطمه (س)................. خیلی التماس دعا با هر قطره اشک رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/09/28 | 02:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92463 قیم دادن کار خوبی نیس کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 38441 ترسیدماین کارها چیه cdn.imgurl.ir/uploads/h262037_InShot__.mp4
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 واس چی؟😐😐😐 مخاطب حضرت مادر بودن تو متن گفتم رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
sana_gol عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3168 انشالله مشکلت حل شهحاجت روا شی۵ تا صلوات برات فرستادممنم خیلی خیلی داغونمکاش خدا یه نگاهی بهمون بندازه😭😭😭 برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 ترسیدم این کارها چیه درک نمیکنم واقعا رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 انشالله مشکلت حل شه حاجت روا شی ۵ تا صلوات برات فرستادم منم خیلی خیلی داغونم کاش خدا یه نگاهی به ... ممنونم گلممنم متقابلا فرستادم ان شاالله که حاجت روا رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)