2777
2789
عنوان

پسرم تب داره 😥

316 بازدید | 20 پست

یکماهه باهاش گرفتارم خوب میشه یهو بعد سه چهار روز عود میکنه 

الانم خوابیده تب داره بالاسرش بیدارم تنشویه میکنم 

این ویروس جدید دیگه چه کوفتیه؟ میگن حتی بوی سرخ کردنی هم نباید به بچه بخوره من اینو نمیدونستم حالا چه خاکی به سرم بریزم 

😞😥😥😥

افتضاحه...توی کلاس 26 نفره، 15 نفرشون به خاطر این همش غایبن

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارو بهش بده و دعای نور حضرت زهرا رو هم چندبار بهش بخون و فوت کن خیلی خوبه و دعای کوتاهیه و مخصوص تبه ان شاءالله زود خوب بشه عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

پاشویه اش کن داخل اب پاشویه یکم ابگلاب بریز استامینوفن هرچهارساعت یه باردوبرابروزنش بهش بده انشالله خوب میش سعی کن غذاهای کبابی وابپزبهش بدی فقط مایعات زیادمصرف کن اب سیب عالیه براش درست کن 

پسر منم هفته پیش جمعه تب کرد تب وحشتناک ک ب چهل می‌رسید سه روز تب شدید داشت دو روز خوب بود بعد دوباره سه روز تب کرد تو این یه هفته فقط تو دکتر بودیم خیلی مرضیه بدیه وحشتناکه واقعا

منم یک ماه گیر بودم یکم که بهتر میشدن دوباره از اول شروع میشد ۴ تا دکتر بردم 

چه داروهایی تجویز کردن؟ پسرم همه علایم داشت بجز سرفه خلط دار و خس خس سینه دوباره از دیروز این علایم با تب بالا شروع شده 😞

عزیزم چه داروهایی تجویز کردن؟ 

اموکسی کلاو و سیتریزین با قطره بینی الان خوبه سرفه ش هم کم مونده کامل از بین بره شما منو ترسوندین یعنی بازم میخواد مریض بشه،

پنجشنبه برا مشهد بلیط داریم چیکار کنم

میشه برام بفرستین لطفا 

بفرمایید

عزیزم دوتا عکس فرستادم با دو فونت مختلف ببین باهرکدوم که راحتتری بخون واگرنه هردو دعا یکی هستن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اموکسی کلاو و سیتریزین با قطره بینی الان خوبه سرفه ش هم کم مونده کامل از بین بره شما منو ترسوندین یع ...

نرو پسرمنم همینجوری بود خوب شد من گفتم حتما خوب شده دیگه اومدم جنوب مسافرت دوباره عود کرد مثه چی پشیمونم  خدا منو لعنت کنه چرا اومدم اخه تاچهارشنبه ام پرواز نیس باید دوپرواز برم این بچه هام تب بالا داره 

همه چی کوفتم شد بخدا از هرکس میپرسم بچش یکی دوماهه درگیر  پسرم از دیروز خیلی بدتر شده