2777
2789
عنوان

حال مزخرف

57 بازدید | 6 پست

یه حال خیلی خیلی مزخرفی دارم امروز نمیدونم چرا اینجوریم . هر چقد فک کردم نتونستم توضیحی براش پیدا کنم‌ مینویسم برای خودم شاید کمی حالم بهتر بشه..

داستان از جایی شروع شد که فهمیدم تنبلی دارم . با فولیکول ۷ این ماه هیچ شانسییی ندارم . دکتر گفت ۶ ماه ممکنه طول بکشه معلوم نیست . از اون موقع هزاران تاپیک خوندم بعضیا بعد یه ماه و بعضیا بعد ده سال و بعضیا هیچوقت جواب نگرفتن ... غم و استرس عالم رو دوشمه .... از همه بدتر اینکه هیچکس از مشکلم خبر نداره حتی مادر خودم . بعد میرم دکتر یا سونو همش استرس دارم چشمم به دره که یهو یه آشنا نیاد تو 

هردوتا خواهرشوهرام باردارن بچه دوم رو ... و بیشتر اقوامی ک بعد ما ازدواج کردن هم باردارن  ... امشب اومدن خونمون بماند که بی خبر و یهویی اومدن و امادگی نداشتم ... از همه بدتر اینه چند روزه گلومم درد گرفته 

به حال عجیبی امشب دارم . حتی حوصله خودمم ندارممم از همه دنیاااا متنفرم 

حتی حس میکنم با خدام قهرم میخام باهاش حرف بزنم بغض میکنم از اینکه داره زجرمو میبینه ولی باز هیجی نمیگه 

این حال مزخرف این عصبی بودن بدون دلیل این غم ک حتی نمیشه اشکامم بیاد ممکنه اثر این داروهای ک میخورم باشه مثلا هورمونام تغییر کرده باشه؟

زیاد نوشتم اما فقط اینطوری آروم میشم ببخشین🌷

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

عزیزم اول به خودت برای حال بدت حق بده !

یه روزایی روزه خوب و شاده یه روزاییم ادم حق داره برای خودش تو لاک خودش باشه و غمگین باشه 

اما نگذار غم ادامه پیدا کنه پیگیر درمانت باش و سرت رو حتما به کار گرم کن تا روزا زودتر بگذره 

امیدوارم که خدا از دریچه رحمتش بهمون نگاه کنه 

عزیزم اول به خودت برای حال بدت حق بده ! یه روزایی روزه خوب و شاده یه روزاییم ادم حق داره برای خودش ...

این جملتو دوست داشتم : به خودت برای حال بدت حق بده

آره واقعا امروز از اون روزاست که حتی حال خودمم ندارم . همسرم بیچاره هر چقدر دورم چرخید فایده نداشت آخرش خوابش برد . نمیدونم چرا از اونم بدم میومد واااا 

نزدیک پریودمم نیست چرا اینجوری شدم اخه این حال بد از من بعیدددده 

دوس دارم برم بدوم با صدای اهنگ بالا

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این جملتو دوست داشتم : به خودت برای حال بدت حق بده آره واقعا امروز از اون روزاست که حتی حال خودمم ن ...

الان که دیره ولی برنامه ورزش یا پیاده روی حتما بزار برای خودت 

منم الان بچم دو ماهشه خیلی ذوق و شوق داشتم برای بچه داری اما متاسفانه بچم کولیک شدید داره و من و همسرم دیگه شب و روز نداریم مدام سره بچه باهم دعوامونه 

طوری که امشب رفت تو سالن تنها خوابید 

زندگیم کلا از این رو به اون رو شده خواب ندارم وقت نمیکنم به خودم برسم .... منم مثل شما امشب از خدا خیلی ناراحتم که اخه چرا؟؟؟

الان که دیره ولی برنامه ورزش یا پیاده روی حتما بزار برای خودت  منم الان بچم دو ماهشه خیلی ذوق ...

چه احساس متفاوتی داشتیم اما خب به یک اندازه ناراحت 

نمیدونم شاید منم دارم اشتباه میکنم شاید واقعا صلاح نیست 

انشالله خدا نی نی ت رو برات نگه داره و هر چی زودتر مشکلت حل بشه و از بچه داری لذت ببری

من ک انقد چشم ب راهم خودمو واسه همه مشکلاتش آماده کردم قول دادم گله نکنم از هیچکس

چه احساس متفاوتی داشتیم اما خب به یک اندازه ناراحت  نمیدونم شاید منم دارم اشتباه میکنم شاید وا ...

عزیزم ان شالله بزودی خدا دامنت رو سبز کنه 

خداروشکر تو دوره تکنولوژی و علم زندگی میکنیم که هزار راه برای بچه دار شدن هست ولی روحیه هم خیلی مهمه سعی کن حال خودتو خوب نگه داری و از همه مهم تر خودت و همسرت هستید بیخیال مردم بشو 

تا جایی که میتونی هم سفر برو چون بعدش دیگه واقعا دستشویی هم نمیتونی بری چه برسه به سفر !😄

عزیزم ان شالله بزودی خدا دامنت رو سبز کنه  خداروشکر تو دوره تکنولوژی و علم زندگی میکنیم که هزا ...

ممنونم عزیزم