2777
2789
عنوان

دورهمی برای حل بیماری پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 10273 بازدید | 79 پست
اره متاسفانه اینجا ی دکتر شمس گفته بودن اینستاشو پیدا کردم پیام دادم گفتن سنش خیلی بالاس کار نمیکنه& ...

دکتر شمس شنیدم خوبه یکی از بچها رفته بود همون نور درمانی پیشنهاد کرده بود، 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم تا حالا نمونه برداذیشو نکردن،عزیزم نمونه برداری هزینش حدودی چقده و عوارضی ندارع؟

عوارض ک ن ی تیکه از پوستتو بر میدارن ۳ یا ۴ تا بخیه میخوره من س سال پیش اینا رفتم فک کنم حدود ۱۵۰ اینا شد بدونه بیمه

عوارض ک ن ی تیکه از پوستتو بر میدارن ۳ یا ۴ تا بخیه میخوره من س سال پیش اینا رفتم فک کنم حدود ۱۵۰ ای ...

سلام گلم خوبی 

منم میخواد دکتر برام دارو خوراکی شروع کنه هرروز دارن بیشتر میشن ،میخوام بیام تهران 

میشه تو خصوصی شمارتو بهم بدی بهت زنگ بزنم کمکم کنی چند تا سوال دارم 

چون من اینجا ب ندرت انلاین میشم

اگرم راحت نیستی ی تاریخ و ساعت بگو بیام اینجا چت کنیم 

نه عزیزم همچنان درحال درمان

سلام  روز خوش، من چند وقت پیش تاپیکتون رو خوندم،کلی گشتم تا دوباره پیداتون کنم،یه دکتر هومیوپات توی کرج میشناسم که فکر میکنم درمانتون کنه،اسمش دکتر تهرانی هست،موارد شدیدی رو دیدم که درمان کرده،توی اینترنت سرچ کنید شماره و آدرسش رو پیدا کنید ،با تمام وجودم آرزو میکنم درمان بشید و آرامش و سلامتی برگرده بهتون

سلام  روز خوش، من چند وقت پیش تاپیکتون رو خوندم،کلی گشتم تا دوباره پیداتون کنم،یه دکتر هومیوپات ...

سلام ممنونم از لطفتون کاش زودتر پیامتونو میخوندم من نی نی سایت کم میام۱۸م اومدم تهران اما مث همیشه دارو تکراری با کلی عوارض و بی نتیجه

سلام درود به عزیزان فقط خواستم یه کمکی به دوستان بکنم یه طب سنتی که کارش خیلی عالیه برای پسوریازیس که سالها بود مشگل داشتم به لطف خدا کترلشم کنم جواب عالی گرفتم کسایی که چربی کبد بایک دوره استفاده کردن چربی کبدبرطرف شدم برای ..بواسیر کیست سینه... تیرگی بدن.تنبلی تخمدان... اگزما پسوریازیس.. قارچ پوستی...  مشگل دارن کارشون معجزه واقعا هست این هم شمارشه 09390265886

سلام عزیزم انشالله که درمان این بیماری هم پیدا میشه خیلی ناراحت شدم برات انشالله زود همه بیماریهات د ...

ببخشید یه سوال دارم شما پیش چه دکتری رفتید که بستری کردن برایه خاموش شدن مورفه آ