سلام دوستان امیدپارم این تاپیک پربازدید باشه تادوستان بیشتری نظراتشون رو عنوان کنن تا تاثیراتش برای هممون مفید واقع بشه من ازوقتی یادم میاد سیستم ایمنی بدنم ضعیف بوده و بعد از زایمانم که طبیعی بود انواع بیماری ها را گرفتم
من۲۳سالگی زایمان کردم
قبل ازاون تنبلی تخمدان ضعیف داشتم و بچگی هم یمی دوبار ترک پوستی اگزما مانند که سریعا رفع شد
اما ازبعد زایمانم بعد از۴۰روز چند لکه نامعلوم زدم که هیچکس نمیدونست چیه و بعد۵سال فهمیدم بیماری مورفه آ هست که بیماری ترسناکی هست و روی دست راستم خیلی زیاده و کاملا معلوم و اکثر نواحی پشتمم درگیره ،پسیوریازیس شدید و اگزما شدید پوستی دارم در ناحیه دست پا زانو ارنج همراه با ترک شدید سر انگشتها که درد هنگام انجام کارهام و حتی راه رفتن بارها باعث اشکم شده ،تنبلی تخمدانم بیشتر شده و بادرد زیاد به دکتر مراجعه کردم و حس کردم درد کلیه هست پارسال اما متوجه شدم سنگ صفرا دارم ،بعد ازاون اقدامات عمل انجام دادم که سنوگرافی اخر متوجه بزرگی طحال شدم و بعد ازاون هم متوجه بیماری مورفه آ و هردو مانع از عمل من شدم الان با وجود اینهمه درد وحشتناک سرد شدم و ساکن هیچ دکتری نمیرم و شهرستانمم امکاناتی نداره برای تهران هم همسرم باهام نمیاد .....
الان غمگینترین فرد زمینم تمام پوستم هرنقطه درگیر یک درد و کبدو طحال و صفراهم مدام درحال درد پریودهای نامنظم و دردتخمدان و عصبانیتهای ناشی از درد و پریود نشدن،درد استخوانی ناشی ازبیماری هام و.....
نمیدونم کجابرم چکارکنم فقط میدونم هرلحظه اززندگیم درده اولا ممنونم میشم برام دعا کنید دوما ممنون میشم توی این تاپیک تجربه های مشابه برام کامنت کنید تا بتونید هم به جسمم هم روحم کمک کنید
دوست دارم بیشتر ازاینابرای پسرکم مادری کنم ......