این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره بچه ها نخندینا ....🖤 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
آیفون X یا 11 نمیدونم دقیق چقدر هستن ولی تو همین مایه هان
اندروید S21
امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ تره…🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
١١حافظه ٦٤ الان ١٧تومنه ١١حافظه١٢٨الان٢٣ و ١١پرومكس٢٥٦الان ٣٠تومنه هزينه ريجستر هم در نظر بگيرين ...
ولی من واقعا راضیم 😍آیفون x ام چندین سال دستم بود عالی بود
امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ تره…🤍