2777
2789
عنوان

بی معرفتی خونواده شوهر

164 بازدید | 18 پست

دلم خیلی گرفته. ۲ روزه از سفر کربلا برگشتیم که با مادر شوهر و پدر شوهرم و مادر پدر خودم رفته بودیم خودمم یه برادر دارم و شوهرم ۳ تا خواهر و ۳ تا برادر داره. من ۸ ساله عروسشونم نه برا بدرقه نه برا الان که ۲ روزه اومدیم به غیر از برادرم کسی زنگ در خونمون رو نزده در حالیکه با هم در ارتباطیم و تقریبا یه ماه قبل سفرم شام دعوتشون کرده بودم ولی الان فقط یه تماس گرفتن همین. فکر نمیکردم جواب منی که ازم جز احترام و محبت چیزی ندیدن این باشه.

حالا خواهر شوهرم برا شب یلدا همه رو دعوت کرده من تا حالا با هیچکدومشون قهر نبودم امشب به شوهرم گریه کردم و گفتم نمیرم اونم هیچی نگفت

عزیزم بر اساس اینکه میگین باهم مشکلی ندارین شاید بخاطر مریضی و اینا رعایت کردن

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بر اساس اینکه میگین باهم مشکلی ندارین شاید بخاطر مریضی و اینا رعایت کردن

نه عزیزم فبل رفتن حداقل میومدن اگه اینطوری بود. من شیرینی و میوه خریدم خونه آماده مهمون بود ولی...

دخترم سرش خورد به پله 11 تا بخیه خورد یکی از قوم شوهر حتی زنگ هم نزدچه برسه که بیان 6 تا برادرشوهر ...

اخی طفلی ان شالله زودتر خوب بشه. چه بی محبتن عمو ها و عمه ها .تابوده همین بوده

خدای مهربون شکرت😍
نه عزیزم فبل رفتن حداقل میومدن اگه اینطوری بود. من شیرینی و میوه خریدم خونه آماده مهمون بود ولی...

اتفاقا وقتی شب چله رفتی بگو من تا امروز همش مهمون داشتم سرم شلوغ بود تمام دوستام و فامیلای اومدن خونم 

اتفاقا وقتی شب چله رفتی بگو من تا امروز همش مهمون داشتم سرم شلوغ بود تمام دوستام و فامیلای اومدن خون ...

نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم واقعا به خاطر این کارشون موندم. میخوام فردا زنگ بزنم به مادر شوهرم گلگی کنم نظرتون چیه؟