2777
2789
عنوان

دفع پروتئین☹️

227 بازدید | 8 پست

تا الان هرچی ازمایش دفع پروتئین دادم منفی بود و همه چی نرمال

دو روز پیش ازمایش دادم ۴۵۰شده هفته ۳۷هستم

امروز بردم دکتر گفت هیچ علائم دفع ندارم فشارم کلا پایینه وزنم ۱۳کیلو اضافه کردم تا الان هیچ جامم ورم نداره

گفت خطلا داده ازمایشت یه ازمایشگاه دیگه برو تکرار کن

از بعدازظهره هم خودم هم شوهرم نگرانیم ده روز دیگه ام زایمانمه

استرس گرفتم کسی بوده مثل من 

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

بله عزیزم نگران نباش،  آزمایش جمع ادار رو بده

فقط نمک و گوشت قرمز تا به دنیا اومدن نی نی نخور و کلیه هاتو گرم نگه دار

مشکلی نیست تو بارداری طبيعي 

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

بله عزیزم نگران نباش،  آزمایش جمع ادار رو بده فقط نمک و گوشت قرمز تا به دنیا اومدن نی نی نخور ...

ممنون

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اکثرا خانوما دفع میکنم تو بارداری من کلا این مشکل دارم تو بارداری شدید تر میشه 

خطرناک نیست من تاحالا اینجوری نشدم اخه

از فکرش سر درد گرفتم

خطرناک نیست من تاحالا اینجوری نشدم اخه از فکرش سر درد گرفتم

نه عزیزم فقط نمک ممنوع و گوشت قرمز ممنوع 

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

خطرناک نیست من تاحالا اینجوری نشدم اخه از فکرش سر درد گرفتم

اگه فشارت بالا نره نه 

نمک کلا حذف کن گوشت قرمز ممنوع کار سنگین نکن سرما نده به کلیه 

آب زیاد بخور 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
اگه فشارت بالا نره نه  نمک کلا حذف کن گوشت قرمز ممنوع کار سنگین نکن سرما نده به کلیه  آب ...

مرسی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792