2789
عنوان

شقاق مقعد

3489 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها  من از سال ۹۸ دچار شقاق مقعد شدم تا به امروز بعضی وقتا خوبه با یک یبوست برمیگرده ولی خونریزی و درد شدید ندارم فقط سوزش و خارش دارم هر کسی شقاق حاد داشته خوب شده بیاد بگه چجوری خوب شده من واقعا خسته شدم  یا اگر کسی داره بیاد بگه چند ساله که این بیماری داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد بار گفتم تو نینی سایت

آقا از عطاری سعد کوفی بخرید و

روزی ۳ بار خودتان را آرام با آن بشویید

و یبوست را رفع کنید

بزن سرچ کن 

سعد کوفی برای شقاق 

کامل توضیح می‌دهد 

خودم استفاده  کردم

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
سعد کوفی چیه ؟ منظورت بعد از دفع مدفوع خودتو باهاش میشستی؟

سرچ کن نت عکسشو میاره از عطاری بگیر حتما آسیاب شده باشه رنگش قهوه‌ای پر رنگه

یه گیاهه

بعد مدفوع که حتما ولی اولا روزی تا دو بار حتما میزدم

من یبوست شدید شده بودم ازم خون میومد غذامو درست کردم الان خوبم ولی شقاق رو از کجا میفمی ؟؟ منم میتر ...

چن سالته ؟ اره به تغذیه مربوطه اما گاهی مثلا قبل پریود که سندروم پیش از قاعدگی میاد سراغمون و اول مدفوع سخت هس چ کنیم اونش دیگه دست خودمون نیس ک🤦‍♀️واسه من تاحالا خون نیومده اما همون سوزش بعد از مدفوع ینی زخمه و بدلیل برخورد مدفوع با اون زخم دچار سوزش میشه 

سرچ کن نت عکسشو میاره از عطاری بگیر حتما آسیاب شده باشه رنگش قهوه‌ای پر رنگه یه گیاهه بعد مدفوع که ...

اها ممنون که گفتی 🌹 خب بعد از اینکه خوب شدی روزی چن بار شستی؟

اها ممنون که گفتی 🌹 خب بعد از اینکه خوب شدی روزی چن بار شستی؟

روزی ۱ بار بعد دو روز یه با 

خیلی وقته خوب شدم دیگه مصرف نمیکنم

ولی حتما باید یبوست رو درمان کنی

چند سالته عملش چجوری بود کدوم شهری من مشهدم

دو ماه بعد از زایمان اولم دچار یبوست شدید شدم و رفتم دکتر پماد داد پماد رو استفاده کردم. خوب نشدم دیگه گفت باید عمل کنی عملش 5 دیقه ست کمر به پایین رو سرکرد و عمل رو انجام داد الان 6 سال میگذره و یه زایمان دیگه هم انجام دادم 

دو ماه بعد از زایمان اولم دچار یبوست شدید شدم و رفتم دکتر پماد داد پماد رو استفاده کردم. خوب نشدم دی ...

اها ینی یبوستم شدی برنگشت ؟ کدوم دکتر لیزرت کرد من خیلی از عمل و لیزر و اینا میترسم😭

اها تونت خوندم ولی ننوشته بود که بجشونی یا همینجوری بزنی؟ 

نه جوشاندن نمیخواد خوردنی نیست 

کف دستت بریز خودتو آروم باهاش بشور با آب یخ بشور 

اجابت مزاج از جلو به عقب

ببینین تو نت نگاه کنی یه حاج آقایی هست کلیپ داره داره خوب توضیحش میده اونو نگاه کن

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز