هلنا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 1044 عنوان مدرک ازاد 36 بازدید | 6 پست سلام میشه مدرک پزشکی رو ازاد گرفت یا مثلا از طریق پردیس و .... ؟ شنیدم بعضی جاها با شهریه های بالا ثبت نام میکنن کسی اطلاع داره؟ 1401/09/28 | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parak_m عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 858 وا چرا نشع بزن نت بخون طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست
parak_m عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 858 منظورم بدون کنکوره نه غیر ممکنه اصلا نه پزشکی نه پیرا پزشکی یعنی هرکی بهت گفت بهش بگو خفه شو🙃منمبا تمام این فکرا خودمو اروم کردم ولی یهو به خودمامدم دیدم همش خیال خامه طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست
هلنا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 1044 نه غیر ممکنه اصلا نه پزشکی نه پیرا پزشکی یعنی هرکی بهت گفت بهش بگو خفه شو🙃منمبا تمام این فک ... من شنیدم پردیس دانشگاه های دولتی دانشجوی پولی میگیرن حقیقت نداره؟ترمی نمیدونم چقدره ولی میگن هزینه اش خیلی بالاس
parak_m عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 858 من شنیدم پردیس دانشگاه های دولتی دانشجوی پولی میگیرن حقیقت نداره؟ ترمی نمیدونم چقدره ولی میگ ... کلا هزینه های پردیس بالاس هم ازاد پردیس داره هم دولتی که به پردیس های دانشگاه های دولتی میگن شهریه پرداز ن گلم بدون کنکور اصلا قبوع نمیکنن طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست
هلنا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 1044 کلا هزینه های پردیس بالاس هم ازاد پردیس داره هم دولتی که به پردیس های دانشگاه های دولتی میگن ... مرسی عزیزم💫❤