2777
2789
عنوان

ویار بارداری...

216 بازدید | 17 پست

ممکنه کسی ویارش همسرش باشه؟

نمیدونم چرا این همه از همسرم بدم میاد

از بوی ادکلنش تا اینکه بخواد بغلم کنه

حالا تا قبل بارداری براش میمردم 

الان حتی  تحمل ندارم پیشش بخوابم

من رو تخت میخوابم اون رو کاناپه

روزی ده بار غر میزنه من بچه میخواستم چیکار

من  ماه ها اول بارداری خوابگاه بودم

متوجه این جریان نبود

الان که امدم خونم متوجه شدم تحملش ندارم

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من خیلی حس بدی دارم و اینکه نمیذارم عطر وادکلن استفاده کنه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ارع ويار ب شوهر و خيليا تجربه ميكنن برا مرداهم دركش واقعا سخته 

من اوايل مقاومت ميكردم ب مسئله ويار ميگفتم خدايا شوهرم نه اخرشم ويارم ب خونه و كوچه وخيابونان نزديك خونمون شد 

خيلي سخته خيلي ويار شوهر يه مدت خيلي خيلي كوتاه تجربه كردم رفع شد اما خونه و بقيه ي ويارام همچنان باقيست 

از خس بويايي قوي ك پيدا كردي نشات ميگيرع برا شوهرت توضيح بدع يا باهم برين دكتر دكترت توضيح بدع براش 

منم حالم افتضاح شب صدبار شوهرم ميگه چكاري بود چرا اينطوري اخه يا ب من نگا ميكنه ميگه بچه رو دوسندارم انقدر ك رومون فشارع من هرشب ب دوا دكترم خواهرم 

تلقین نکن ب خودت .بهش بگو ادکلن نزنه ب بو ادکلن حساسی شاید .بگو مرتب دوش بگیره .فک کنم بچت دختره

منم ب بوها حساس بودم 

پسر بچم

قــربون پســرم بشــم    محمــد حسین  خداااااااااااایا شکــــــرت
تلقین نکن ب خودت .بهش بگو ادکلن نزنه ب بو ادکلن حساسی شاید .بگو مرتب دوش بگیره .فک کنم بچت دختره

منم شوهرم از در ميومد سريع ميرفت دوش ميگرفت اونم از صابون شامپوي بدون بو چون واقعا بدم ميومد تو اين مدت فهميدم عطر ياس و نرگس رو دوس دارم گرفتم هرزمان بو اذيتم ميكنه بو ميكشم خداروشكر ويارم ب شوهر اوكي شد اما بقيه چيزا همچنان هس گاها بدتراز بدم ميشه 

خدايي خيلي اذيت كنندس من يكي دوهفته درگيرش بودم بعد بهترشدم اما از خونمون ازخيابون خونمون متنفرم حالمو يجوري بد ميكنه ك جنازع ميشم 

امضاتون❤️👏👏👏👏👏

🙌🏼🤝🏻🌹

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عادیه منم  ویار رابطه داشتم. چند هفته ایی؟ بعدش ک ویارات خوب شدن کلی حس خوب میگیری ازش

16

طفلک هر بار میره بیرون میاد دوش میگیره

مدوام لباس عوض میکنه

اما من تحمل ندارم تا نزدیکم میشه تهوعم شروع میشه

ان تی گفت دختره