«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️ بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝߊܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐߊܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️ عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به نظرم تو دوران عقد از همسرت پول نخوای بهتره البته اگر شرایطی داری که هیییچ راهی جز پول گرفتن از ایشون نیست مطرح کن باهاش.دقت کن،اگر هیییچ راهی باقی نمیمونهها
عزیزم من از فردای عقد شوهرم خودش گفت تو دیگه زن منی شماره کارتت رو بده مخارجت با منه ، منم گفتم اصلا فعلا تو خونه تو نیستم گفت نه من اینجوری سختمه از همون روز تا الان که ۴ سال میگذره ۱ ام هر ماه حقوق ماهیانه تو کارتمه .... من تا الان نگفتم یک ریال پول لازم دارم خودش هم پول واریز میکنه هم بدونه میخوام برم مسافرت حتی مجردی با دوستام پول واریز میکنه وقتی هم خرید دارم خودش هست همرام واسم خرید میکنه دست به کارت خودم نمیزنم، والا طرف خودش باید بفهمه بنظرم البته من از اینکه بگم پول بهم بده سختمه حس خوبی ندارم که خدارو شکر شوهرم خودش با شعوره میفهمه، الآنم شما بگو بهش اگر راحتی باهاش حرف یا یادش بدع