2789
عنوان

اسیر شدم...

324 بازدید | 13 پست

یه ماهه بخاطر شب یلدا ذهنم شدید درگیره آخر سر یه لباس خوب پیدا کردم با ذوق پوشیدم پیش همسرم میگه تنگه...دوساعت لباسو کشیدممم که گشاد شه دوباره پوشیدم میگه اصن لباست مناسب شب یلدا نیست جنسش ی جوریه اصن خونگیه😐مغزم ارور میده دیگ لباسمم ازین بافتای موییه با دامن بلند میخام بپوشم یعنی فقط آستینام و تا سینم فقط از این بافته معلومه...

میگه بریم لباس بخریم ولی اینو نپوش در این حد

بعدشم با لاک زدنم بیرون از خونه مشکل داره میگم شب یلدا فقط ی شبه میخام ی خاطره خوش برام بمونه میخام اون تیپی که دوس دارم باشم 

دوس دارم اون یه شبو لاک بزنم بازم میگه نه😫

آدم مذهبیم نیستا ولی خب این گیرارو داره دیگ اسیر شدم بخدا

آخرشم برگشتم گفتم میتونم لج کنم باهات هرجور که دوس دارم بیام ولی اینو میریزم توخودم فقط از خدا میخام جوابتو بده که تو اوج جوونیم حسرت چیزای کوچیکو داری میزاری رو دلم شادیامو ازم میگیری

بگید چیکار کنم گیراشو کم کنه؟

عادی ده سال می گذره تازه یکم بهتر شده نمی زاشت آرایش کنم سادت قشنگه خط چشم نکش تنگه کوتاهه چرا می خندی نزاشت کلاسای که دوست دارم رو برم هر کدوم یه بهانه سر کار نرم متاسفانه بعدم بهتر بشه تو دیگه اون ذوق رو نداری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی دوس دارم بپوشمش لامصب نمیزاره آخر دق میده منو

عزیزم چون لباست بسیار جذابه من از این جنس لباس داشتم واقعا خوش پوشه تجسم که میکنم میبینم چون خیلی رنگش جذابه خودشم خوش فرم وایمیسته و اندامی 

قطعا بهانه کرده که مثل لباس خونگیه 

چون نمیخواد بپوشیش 

عزیزم چون لباست بسیار جذابه من از این جنس لباس داشتم واقعا خوش پوشه تجسم که میکنم میبینم چون خیلی رن ...

اهممم خب لاکو چجوری راضیش کنم

بدبختیم یکی دوتا نیس😂

اهممم خب لاکو چجوری راضیش کنم بدبختیم یکی دوتا نیس😂

کلا الان حس مالکیتش بالاست و حس خطر کرده وقتی اینو دیده 

فعلا سمتش نرو 😂

صبر کن فردا پس فردا بگو لباس وکه به احترام حرفت گفتم چشم لاقل لاکمو بزار بزنم 😐

شب یلدا فقط یک دقیقه بیشتره ولی یک ماهه وقتتو هدر دادی به خاطرش !

بحث یه دقیقه نیس که

هرچی نباشه دورهم جمع میشیم لباسه مناسب داشته باشیو بپوشی خیلی بهتره دیگ نیس؟گذشته ازون لباسام واقعا تکرارین دلم میخاس یه اون شبو تنوع بدم):

کلا الان حس مالکیتش بالاست و حس خطر کرده وقتی اینو دیده  فعلا سمتش نرو 😂 صبر کن فردا پس فردا ...

شیطونه میگه برم تو خاب خفش کنممممم😂راضی نمیشه خواهر ولی زورمو میزنم☹