76ghesmat مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 6053 عنوان طرز تهیه کیک 198 بازدید | 22 پست طرز تهیه یه کیک وانیلی خوشمزه رو بدین دفعه پیش که پختم بد مزه بود و اصلا پف نکن تخته شده بود 1401/09/28 | 00:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrjava عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 246 مهم اینکه سفیده رو جدا خوب بزنی تا پف کنه، درب فر رو تا 20 دقیقه اصلا باز نکنید، از طعم دهنده خوب استفاده کن، از وانیلی منظورت اسفنجی هست
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 دوتاتخم مرغوبایه لیوان شکروپودروانیل ۵دقیقه هم بزن .نصف لیوان شیرونصف لیوان روغن بریز.بعدهم یه قاشق چای خوری بکینگ پودرروباآردمخلوط کن و۳بارالک کن وبریزقاطی موادت بعدبذارتوفر۱۵دقیقه اول دمایکم زیادترباشه بعدکمش کن تاخوب مغزپخت بشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
76ghesmat مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 6053 مهم اینکه سفیده رو جدا خوب بزنی تا پف کنه، درب فر رو تا 20 دقیقه اصلا باز نکنید، از طعم دهنده خوب اس ... اره لطفا دستور پختشو بگین ممنون میشم
76ghesmat مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 6053 دوتاتخم مرغوبایه لیوان شکروپودروانیل ۵دقیقه هم بزن .نصف لیوان شیرونصف لیوان روغن بریز.بعدهم یه قاشق ... ممنون چند لیوان ارد؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 دوتاتخم مرغوبایه لیوان شکروپودروانیل ۵دقیقه هم بزن .نصف لیوان شیرونصف لیوان روغن بریز.بعدهم یه قاشق ... اینم کلیپشه من طبق این دستوردرست میکنم عالی میشه https://uupload.ir/view/xfhwy_480p_v0xf.mp4/ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
76ghesmat مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 6053 دوتاتخم مرغوبایه لیوان شکروپودروانیل ۵دقیقه هم بزن .نصف لیوان شیرونصف لیوان روغن بریز.بعدهم یه قاشق ... سفیده رو نباید جدا از زرده بزنیم؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 ممنون چند لیوان ارد؟ فیلمشوگذاشتم برات ۱لیوان کافیه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 سفیده رو نباید جدا از زرده بزنیم؟ نه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤