2777
2789
عنوان

دوستان حاجتمندتشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 14 بازدید | 52 پست
سلام اگه تونستی برای من هم دعا کن
خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نیت ک با اولین انتقال باردار بشم ممنون میشم
خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سلام ماکارونی ناامیدی بدترین گناهه من ناامید شدم از بس خدا رو صدا زدم و جوابمو نداد میشه دعام کنی اینقد مشکل دارم که نمیدونم کدوم رو بگم
خدایا قسمت و حکمتت رو بگذار واسه اونهایی که درکش می کنن... واسه من لطفا فقط معجزه کن...
2803
دوست خوبم بیزحمت اگ میشه واسه حاجت روایی منم بخون ...مطهره،،،منم برات دعا میکنم عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد
وقتی تلفن روی ایفون باشد هر حرف و سخنی میزنی؟ یادت باشد عالم روی ایفون است,هم صوتی و هم تصویری,خداوتد هم صدای ما را میشنود و هم تصویر ما را می بیند...<به هوش باش>
پروانه جان ناامیدخدانباش من خودم دوسال برامشکلم دارم دعامیکنم ولی ناامیدنشدم مطمعن باش تواین ماه خداحاجتتومیده دلتوروشن کن وامیدت فقط به خداباشه عزیزم
این روزاخوب بودن تاوان سنگینی داره
2804
سلام نذرت قبول اگه باز هم جا هست واسه منم بخون دعام کن شوهرم باهامدمهربون بشه دوستم داشته باشه بهم وفادار باشه یه کار خوب هم انشالله توی شهر خودمون گیرش بیاد چند ماهه بیکاره
خدایا  خیلی  ممنونم که همیشه هوامو داری  خدایا زندگیمو به خودت سپردم ممیشه یه پول قلمبه بفرستی برامون که خونه بخریم  جایزه ای چیزی با خوشحالی به دست بیاریم و خرجش کنیم  یه خونه150 متری  دوتا اتاقخخواب اشپزخونه شیک دلباز روشن
2805
2801