2777
2789

ما هم منزل هستیم، دوتایی. ماها از خونواده دوریم. خداکنه جایی نریم، دوست دارم خونه بمونم، فقط ما دوتا. البته ما یلدا رو بخاطر شرایط سخت اقتصادی و اوضاع اجتماعی این روزها تحریم کردیم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم منزل هستیم، دوتایی. ماها از خونواده دوریم. خداکنه جایی نریم، دوست دارم خونه بمونم، فقط ما دوتا ...

خیلی خوبه دوتایی منم دوس دارم 

ولی چون ب دوطرف خانواده ها نزدیکیم مجبورم با خانواده ها باشم 

ولی دوتایی خوبه

خیلی خوبه دوتایی منم دوس دارم  ولی چون ب دوطرف خانواده ها نزدیکیم مجبورم با خانواده ها باشم&nb ...

البته، سالگرد خواستگاریمه 🤣🤣🤣🤣🤣. اولش با اعترافات و دعوا آغاز میشه، درنهایت به جاهای باریک میکشه! ( منظور بوس بغله، فکرهای ۱۸+ نکنین.)

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
بله

خداروشکر❤️یادمه خیلی ناراحت بودی میگفتی چندساله که اقدامی خوشحال شدم❤️

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
خداروشکر❤️یادمه خیلی ناراحت بودی میگفتی چندساله که اقدامی خوشحال شدم❤️

چندسال اقدام نبودم. ریسک نداشتم مادر بشم ‌‌‌‌با خودم کنار اومدم. دستت درد نکنه سلامت باشی

چندسال اقدام نبودم. ریسک نداشتم مادر بشم ‌‌‌‌با خودم کنار اومدم. دستت درد نکنه سلامت باشی

اهان به سلامتی گلم🌹

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏