2777
2789

مثل هر سال خونه خودمون

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

خونه خودمون چون هیچ کدوم اندازه خودمون باحال نیستن مادر شوهرم اینا که هیچ مراسمی ندارن مامانم اینا هم بچه کنکوری دارن کنسله میمونیم خونه خودمون به امید خدا یه چندتا عکس یادگاری میگیریم

💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم درک داشتی خوب بود وقتی شوهرادم بیکاره نتونی چیزی بخری بزاری شب یلدا اصلا به زورشکمون سیر میکنیم ...

عزیزم از حرف اون کاربر ناراحت نشو،میشه شرایط مالی خوبی هم داشتو سخت نگرفت،انشالله اوضاع همیشه اینطور نمی مونه 

توهم درک داشتی خوب بود وقتی شوهرادم بیکاره نتونی چیزی بخری بزاری شب یلدا اصلا به زورشکمون سیر میکنیم ...

الهی فداتشم من متوجه کامنتشون نشدم چ ربطی ب اسم کاربریتون داشت بیخیال اینجا یه عده با نمکدون میان و روی زخم باز نمک میریزن ناراحت نشو گلم

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
عزیزم از حرف اون کاربر ناراحت نشو،میشه شرایط مالی خوبی هم داشتو سخت نگرفت،انشالله اوضاع همیشه اینطور ...

فعلا خیلی وقته همینه ناراحت نشدم ولی یلدایی که نمیتونی چیزی بخری بخوری دورهم باشیم به چه دردی میخوره

یلدا نداریم امسال.خونه ایم

عزیزم خب تو خونه بگیرید خودتون 

مگه حتما قراره دورهمی داشته باشیم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
فعلا خیلی وقته همینه ناراحت نشدم ولی یلدایی که نمیتونی چیزی بخری بخوری دورهم باشیم به چه دردی میخوره

گلم ناراحت نباش ان شالله خدا کمک میکنه .

ما هم برای یلدا فقططط یدونه کدو داریم فعلا و هبچی نخریدیم .

باورت میشه من هیچ برنامه ای برا شب یلدا ندارم،تقریبا هرسال اینطور بوده اگه خونه مادرم یا مادر همسرم دعوت شدم رفتم اگه نه اصلا مهم نیس،شب یلدای امسالم خودم و دخترم تنهاییم اونم ی شبه مث شبای دیگه

💔💔💔

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕