mehrsakocholo مدیر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 212 عنوان خانما بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 29 پست میگم اگه شوهرتون شب چله نیاد خونه مامانتون شما خودتون تنها میرید بخدا مامانم هزار بار بهش زنگ زده خیلی اخلاقش بده میگه نمیام منم لج کردم گفتم به درک خودم میرم تو نیا به نظرتون برم یا نه از سال ۹۷ اینجام به لطف دوستان کاربری دوممه😐 1401/09/27 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باوفاااا عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 4565 شوهر منم اینجوری بود.مسب قتل مادرم شد منم در حال طلاقم.شب یلدا دادگاه دارم متوجه نشدم عزیزم . چیشده؟ اون موهایی که با رفتنت سفید شدو رنگ کردم ، دیگه نیا : )
mehrsakocholo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 212 شوهر منم اینجوری بود.مسب قتل مادرم شد منم در حال طلاقم.شب یلدا دادگاه دارم ای وای چرا ناراحت شدم عزیزم باور کن انقد امروز گریه کردم به بختم😔😔😭😭 از سال ۹۷ اینجام به لطف دوستان کاربری دوممه😐
گل_بانو__ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 1628 بخدا مامانم انقد بهش زنگ زده خیلی بیشعوره ب مامانتم بگو نمیخواد زیاد اصرار کنی وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃 گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
mehrsakocholo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 212 ب مامانتم بگو نمیخواد زیاد اصرار کنی چقد بهش گفتم زنگ نزن این گوشت تلخه نمیاد بازم پاشده زنگ زده والا با ۶۰سال سن مگه کوچیکه اونوقت منه خنگ پارسال پاشدم رفتم خونه خواهر عفریته اش خاک تو سرم از سال ۹۷ اینجام به لطف دوستان کاربری دوممه😐
mehrsakocholo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 212 طلاق بگیر اخه چرا میگی قتل منم متوجه نشدم از سال ۹۷ اینجام به لطف دوستان کاربری دوممه😐
گل_بانو__ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 1628 چقد بهش گفتم زنگ نزن این گوشت تلخه نمیاد بازم پاشده زنگ زده والا با ۶۰سال سن مگه کوچیکه اونوقت منه خ ... توام نرو سمت خودش از اول هرجور عادتش بدی همونجور میره جلو بخدا توام اگ گف بریم سمت من نرو وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃 گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
حوراسم عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 309 اخه چرا میگی قتل منم متوجه نشدم اینقدر به مادرم گیر داد یک شب خفه اش کرد.مثل شوهر تو بود منم طلاق گرفتم
mehrsakocholo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 212 توام نرو سمت خودش از اول هرجور عادتش بدی همونجور میره جلو بخدا توام اگ گف بریم سمت من نرو اره اشتباه کردم خیلی خنگم پشیمونم ولی چه فایده😩😩 از سال ۹۷ اینجام به لطف دوستان کاربری دوممه😐
گل_بانو__ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 1628 اره اشتباه کردم خیلی خنگم پشیمونم ولی چه فایده😩😩 عب نداره نمیخواد خودتو ناراحت کنی ب ن گفتنی شوهرت نگا نکن آخرش خودش میگه بریم اونور وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃 گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
mehrsakocholo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 212 اینقدر به مادرم گیر داد یک شب خفه اش کرد.مثل شوهر تو بود منم طلاق گرفتم ای وای نه اینا احترام بینشون خیلی زیاده به مامانم گفته چشم میام بعد به من میگه نه نمیام از سال ۹۷ اینجام به لطف دوستان کاربری دوممه😐
mehrsakocholo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 212 عب نداره نمیخواد خودتو ناراحت کنی ب ن گفتنی شوهرت نگا نکن آخرش خودش میگه بریم اونور ما زنا خیلی بدبختیم بخدا اگه نرمم دعوا حسابی داریم از سال ۹۷ اینجام به لطف دوستان کاربری دوممه😐
گل_بانو__ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 1628 ما زنا خیلی بدبختیم بخدا اگه نرمم دعوا حسابی داریم ن دیگ باهاش اصلا بحث نکن ولی بهش با اخلاق خوش ناراحتیتو بگو وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃 گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
mehrsakocholo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 212 ن دیگ باهاش اصلا بحث نکن ولی بهش با اخلاق خوش ناراحتیتو بگو اره ممنونم از راهنماییت❤🙏🙏 از سال ۹۷ اینجام به لطف دوستان کاربری دوممه😐
حوراسم عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 309 ای وای نه اینا احترام بینشون خیلی زیاده به مامانم گفته چشم میام بعد به من میگه نه نمیام من دکترم.فرزند شهیدم تجربه مثل شما دارم میگم خواستی بهت مشاوره میدم