2777
2789
تهران آلودگیش کم خطر تره چون ناشی از ماشیناس الودگیه اراک بخاطر سوخت مازوته شازندیا خیلیاشون سرطان ...

ما هر دو حسابداریم 

دنبال ی شهریو برای مهاجرت

اراک هم جز گزینه هامون بود از نظر بازار کار

🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهر خاله هام ترکمانن ولی راحت توی آلومینیوم کار گیر اوردن🤷🏻‍♀️

شانس باهاشون یار بوده

الومینیوم مزایای بالایی داره اولیش اینکه کار سبک و ۲۰سال کار هس

نصیب هرکسی نمیش

دوباره میسازمت💪

اشنا پیدا کنید براحتی میرید پتروشیمی 

بومیا بیچاره ها باید تحصیلات بالا و زیر ٣۵ سال باشن مجرد ترجیحا😐 تا برن توی لیست که ایا انتخاب بشن یا ن 

ولی پارتی باشه دیگه همه چی حله

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
شانس باهاشون یار بوده الومینیوم مزایای بالایی داره اولیش اینکه کار سبک و ۲۰سال کار هس نصیب هرکسی ن ...

مهندس شیمی بودن ولی یه چیزی رو هم قبول کنید ؛ به قول مادرم اراکی جماعت تنبله! و این غیر قابل تکذیببه 

به یاد دارم سال ۹۰ گفتن زمین بایر میدن برای اخذ گاوداری و مرغداری ، به نظرتون چند نفر رفتم جهاد برای پیگیری؟ ۳۰ نفر! و شایدم ازین ۳۰ نفر ۶ نفر از جمله پدر خودم دوره اش رو تحمل کردن! ماشاءالله الان بعد ۱۰ سال ماهی ۶۰۰ میلیون سود خالص دارن اما به یاد ندارم ک یه روز بدون درد پا بخوابن ، تا حالا دوبار ورشکسته کامل شدن ولی باز سر پا شدن

به نظرتون چند درصد مردم اراک حاضر به تحمل چنین شرایطین ؟

هر کسی نون بازوشو میخوره و اصلا به شانس اعتقاد ندارم

#جانفدا
شرکت های دولتی خیلی سخت جذب میکنه یعنی یکی از فاکتوراشون بومی بودن بعدشم شرایط سنیه

هیچ کاری نشد نداره این رو مطمئنم

به قول مامان یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت 

#جانفدا
مهندس شیمی بودن ولی یه چیزی رو هم قبول کنید ؛ به قول مادرم اراکی جماعت تنبله! و این غیر قابل تکذیببه ...

عزیزم فک کردی الان مهندسای پالایشگاه پتروشیمی و شرکت نفت نیروگاه که درامد فوق زیادی دارن،کوه جابجا میکنن؟

برعکسه اونی که جای بهتر و پول بهتر میگیره کمتر کار میکنه

اینو منی میگم که داداشه متولد ۸۰ای دارم و داره قطب صنعتی از ۶صبح تا ۸شب برا ۶تومن کار میکنه و جیگرم کباب میشه براش

دوباره میسازمت💪

عزیزم فک کردی الان مهندسای پالایشگاه پتروشیمی و شرکت نفت نیروگاه که درامد فوق زیادی دارن،کوه جابجا م ...

ادم باید باهوش باشه ! هیچ کسی بیشتر از یه کارگر معدن کار نمیکنه و حقوق خیلییی پایینی داره

اون آقای ب قول شما نشسته از مغزش استفاده میکنه نه از زور و قدرت 

و دنیا سالهاست رو دست هوش و تکنولوژی میچرخه! دیگ این‌چنین حرفی توی فرهنگ امروزی خیلی خیلی مسخرست وگرنه با این قانون ذهنی شما رفتگر باید بیشتر از دکتر عمومی پول بگیره

#جانفدا
ادم باید باهوش باشه ! هیچ کسی بیشتر از یه کارگر معدن کار نمیکنه و حقوق خیلییی پایینی داره اون آقای ...

اره باهوش باشه بتونه با پارتی بازی بشینه صدر مجلس

کلا با کسی که سیره ،بحث درباره گرسنگی به جایی نمیرسه

مایل به ادامه همصحبتی نیستم🙏

دوباره میسازمت💪

اره باهوش باشه بتونه با پارتی بازی بشینه صدر مجلس کلا با کسی که سیره ،بحث درباره گرسنگی به جایی ...

اِنّ اَکرَمَکُم عند اللهَ اَتقاکم

گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست.

#جانفدا