2777
2789
عنوان

بیایید درد دل کنیم یکم..

171 بازدید | 22 پست

۲۳ سالمه امسال درسم تموم شد یک رشته معمولی خوندم هنوز نتونستم کار مناسب گیر بیارم..مجردم... خیلی دچار روزمرگی شدم..به آینده فک میکنم...نگرانم...فقط همین..😔😔 کاش یک آدم موفقی حداقل تو زمنیه شغلی و تحصیلی میشدم که نشدم..😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم از شوهرم گرفته هی دلم میخواد قهر کنم بزارم برم ی دلمم میگه بمون ولی خسته ام کرده واقعا

منم خستم از مجردیم خستم‌.گاهی میگم کاش خونه و زندگی داشتم.. خیلی ازدواجی ام..

منم خستم از مجردیم خستم‌.گاهی میگم کاش خونه و زندگی داشتم.. خیلی ازدواجی ام..

شوهر میخای چیکار .من ۲۵سالمه جرعت نمیکنم ازدواج کنم 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

منم رشتم ریاضی و کنکوری و پارسال به هدف دانشگاه شریف میخوندم کلی زحمت کشیدم پشت نیمکت های مدارس ایران سگ دو زدم ولی آخرش که امسال خواهرم فوت کرد و از درس دور شدم خیلی دور شدم و نمیدونم دقیقا چیکار باید کرد 

از الانت لذت ببر به نظرم آینده هم ساخته میشه خلاصه نتیجه اخلاقی اینکه تو حداقل میتونی زندگی روزمرگی رو داشته باشی ولی خدا اونو هم از من گرفت😪

زبان انگلیسی خوندم ولی میدونی ازینکه فرد موفقی نیستم ناراحتم.. 😔

هنوززز که خیلی جوونی. وقت هست. میتونی معلم آیلتس بشی. 

البته موفقیت از نظرت چیاس؟ مثلا یکی یه شغل خوب داشته باشه یا یه استعداد که متفاوت میکنه یا یه هنر مثل ساز زدن؟ یا ازدواج موفق؟ اگر ایناس که هنوز جوونی میتونی بهشون برسی