elok مدیر استارتر عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 60 عنوان کیست شکلاتی 103 بازدید | 4 پست بچها کسی بوده ک با وجود کیست شکلاتی ۳۸میلی و با چسبندگی در تخمدان ب طور طبیعی باردار شده باشه؟؟من یه ساله عروسی کردم هنوز باردار نشدم و هیچ حیوانی وحشی تر از انسان نیست🖤!در انتظار مامان شدن💔🥲 1401/09/27 | 21:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
o_nesar عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 4256 خانم پسر عموم زخم داشت قارچ داشت کیست داشت عفونت داشت چسپندگیم داشت بازم حامله شده😑😑 To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
elok مدیر استارتر عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 60 خانم پسر عموم زخم داشت قارچ داشت کیست داشت عفونت داشت چسپندگیم داشت بازم حامله شده😑😑 دکتر ب من گفته بخاطر کیست نمیتونم ب طور طبیعی باردار بشم اول باید تخمک کشی کنم بعد لاپرا و هیچ حیوانی وحشی تر از انسان نیست🖤!در انتظار مامان شدن💔🥲
o_nesar عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 4256 دکتر ب من گفته بخاطر کیست نمیتونم ب طور طبیعی باردار بشم اول باید تخمک کشی کنم بعد لاپرا تحت درمان باشی بهتره طبیعی خیلی زمان میبره To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
elok مدیر استارتر عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 60 تحت درمان باشی بهتره طبیعی خیلی زمان میبره ایشالله ک همه مشکلشون حل بشه مشکل منم حل شه🥲 و هیچ حیوانی وحشی تر از انسان نیست🖤!در انتظار مامان شدن💔🥲