تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان گوجه خیار😂 | مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 22 پست موهای دخترمو گوجه ای بستمپرسید موهامو چجوری بستیگفتم گوجه ایگفت خیاریم ببند🥺😂😂😂 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1401/09/27 | 21:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 بگو اون و بابات بلده لطفا اینو پاک کنید ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
saba_85 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 525 لطفا اینو پاک کنید وقتی تاپیک میزنی نمیتونی انتظار داشته باشی فقط کامنتی که دوس داری بگیری
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 وقتی تاپیک میزنی نمیتونی انتظار داشته باشی فقط کامنتی که دوس داری بگیری چرا میتونم همچین چیزی و بخوام،جز قوانین نینی سایت اینه اگه استارتر ازتون خواسته باید کامنتی و پاک کنید این که شوخی جنسی بوده ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
saba_85 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 525 چرا میتونم همچین چیزی و بخوام، جز قوانین نینی سایت اینه اگه استارتر ازتون خواسته باید کامنتی و پاک ... مشکل از قوانین نه کامنت من در ضمن به نظرم برو رو مغزت کار کن اگر تو افکارت انقدر منحرفه که اینجوری سر همچی بهت برخوره مشکل از خودته عزیزم
saba_85 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 525 چرا میتونم همچین چیزی و بخوام، جز قوانین نینی سایت اینه اگه استارتر ازتون خواسته باید کامنتی و پاک ... در ضمن همچین قانونی وجود نداره یه بار دیگه قوانین و بخون به نظرم
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 مشکل از قوانین نه کامنت من در ضمن به نظرم برو رو مغزت کار کن اگر تو افکارت انقدر منحرفه که اینجوری س ... اوکی حالا که درخواست مودبانه منو متوجه نمیشید، پس من از نینی یار درخواست میکنم کامنتتون رو چک کنن اگه مشکلی نبود میمونه. ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 در ضمن همچین قانونی وجود نداره یه بار دیگه قوانین و بخون به نظرم خودم تو تاپیکی حضور داشتم و نینی یار به یکی از کاربرها گفته بودن که وقتی استارتر ازتون میخوان باید کامنتتون رو پاک کنید. ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 بگو اون و بابات بلده @نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_پنج سلامامکانش هست کامنت ایشون پاک بشه؟ایشون خودش میگه ذهن من منحرف هست و قصد بدی ندارن،من مودبانه درخواست کردم کامنتشون رو پاک کنن ولی نکردن.من حس میکنم تیکه نامناسبیه و دلم نمیخواد تو تاپیکی که درمورد دخترم زدم بمونه. ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰