2777
2789
عنوان

ی ماجرای قدیمی

471 بازدید | 45 پست

مختصر بگم

تازه متوجه شدم که یکی از اقوام خیییلی نزدیک که اصلا خبر نداشتم همچین کسی وجود داشته ۳۰ سال پیش فرار کرده

انگار با ی پسر افغان میخواسته ازدواج کنه که خانواده نمیذارن اونم باهاش فرار میکنه

هرچی گشتن نتونستن پیداش کنن الان اکثرا احتمال میدن فوت کرده

ادامه رو کامنت میکنم 

میخواستم بگردم دنبالش هر چند دیر

نمیخوام اگه زنده اس به خاطر ی اشتباه چندین سال پیشش زندگی سختی داشته باشه

به نظرتون چجوری پیداش کنم؟ از پلیس کمک بگیرم؟

ممکنه طالبان بلایی سرشون آورده باشه؟ یا جایی پناهنده شده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستم بگردم دنبالش هر چند دیر نمیخوام اگه زنده اس به خاطر ی اشتباه چندین سال پیشش زندگی سختی داش ...

برو پلیس بگو دنبالش بگردن

اگه پسره ایران بوده احتمالا ایران باشه

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
چون سالهاست حتی ی تماس هم نگرفته با این وضع افتضاح افغانستان مطمئنا باید برمبگشت و کمک میخواست

عزیزم به شما مرتبط نیست و دخالت نکنید که براتون مشکل ساز شه

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   

کلا این ماجراهایی که یدفعه متوجه میشی و نمیدونی خیلی حس خوبی میده بهت. 

عجیبه و متعجب کننده. 

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...
میخواستم بگردم دنبالش هر چند دیر نمیخوام اگه زنده اس به خاطر ی اشتباه چندین سال پیشش زندگی سختی داش ...

میتونید از طریق هلال احمر پیگیری کنید 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

چه سخت و عجیب، میشه نسبتشون باهات بدونم؟

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...
چون سالهاست حتی ی تماس هم نگرفته با این وضع افتضاح افغانستان مطمئنا باید برمبگشت و کمک میخواست

چرا احتمال نمیدی ک پناهنده ی کشور اروپایی شده باشه والان زندگیش عالیه

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .