2777
2789

امروز امتحان ریاضی داشتیم یکی از بچه های کلاس همیشه چک نویسش رو هر کی خواست دست ب دس میکنه تقلب میرسونه حالا ی دختره بود واقعا هیچیی از ریاضی نمیدونه با این همه کلاس و...از اون تقلب کرد ک احتمالا ۱۹ بگیره من خیلی حرص میخورم واقعا😑😐

من فقط رو ی سوال گیر کرده بودن اونم ی نکته ای رو قاطی کرده بودم  ی اشاره میخواستم واقعا میخواد گریم‌ بگیره بخاطر ی اشتباه کوچیک دو نمره از دست دادم!💔

وقتی کسی ک تلاش میکنه با اونکه تلاش نمیکنه یکی میشه عذاب آور نیس؟

فقط الان دارم خودخوری میکنم کاش منم تقلب میکردم وقتی تقلب این همه راحت شده  

خیلیی عذاب وجدان دارم ک منم نتونستم مث اونا باشم😭🥺

ی حس سرزنش مانندی ولم‌ نمیکنه....

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی‌خیال منم تومدرسمون بعضیا تقلب میکردن فقط حواسم بود ی وقت معلم نبینشون

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

من خودم از اونایی بودم که همیشه تقلب میدادم و میکردم😁

چن سالتع¿¿

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست
این همه نمرهد۲۰ و ۱۹ چ فایده ای اصلا  تست و تیزهوشان و کنکور مهمه  چندمی؟

مسئله کلا بی عدالتیه ک اتفاق میفته معلم میاد شما دو نفرو با این نمره قضاوت میکنه

دوازدهمم ولی تاثیر معدل شرایطو سخت کرده

منم این اتفاق برام افتاد به دبیر گفتم گرفتشون یادش بخیر

وایییی

از اون خودشیرینا بودی؟؟

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست
منم این اتفاق برام افتاد به دبیر گفتم گرفتشون یادش بخیر

من نمیتونم بگم...

فقط الان عذاب وجدان داره خفم میکنه

ولی نباید میگفتی 😒

چرا! جریانش مفصله

تو کل کلا یه اکیپ بودن موقع امتحان پیش دبیر گیر دادن الکی به بارونی من که آویزون صندلیم بود الکی گفتن برش دار که دبیر فک کنه اینا اهل تقلب نیستن منو بد کردن بعد موقع امتحان شروع کردن همگی از رو گام به گام نوشتن

حقشون بود 

مسئله کلا بی عدالتیه ک اتفاق میفته معلم میاد شما دو نفرو با این نمره قضاوت میکنه دوازدهمم ولی تاثیر ...

مگه ترم تون شروع شده ؟ 

به کیفت بگیر حرف معلمو واقعا 

یکی تو کلاس ما بود همه میومدن بهش میگفتن تو تیزهوشان قبولی تو شاخی تو خیلی خوبی تو بهترینی تو فقط میفهمی سوالو ن تنها تیزهوشان قبول نشد نمونه ام قبول نشد 

بی خیال بابا معلم .. کی باشه  

مهم دانش آموزه