2777
2789

پتو که مارک خاصی نمیخواد 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

مال دخترم ۱۱ سلل پیش‌خریدم همونو میخوام برای پسرم استفاده کنم. لیموییه 

پتوی ترک هست مارکش یادم نیست. بغلش دکمه هم داره و زیپ میشه مثل قنداق فرنگی

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال دخترم ۱۱ سلل پیش‌خریدم همونو میخوام برای پسرم استفاده کنم. لیموییه  پتوی ترک هست مارکش یاد ...

پس جنسش خوب بوده که الان دوباره استفاده میکنین

Mother care بود؟

من برای پسرم السی وایکیکی خریدم و واسه دخترم کارترز ولی واسه بچه آخرم یه پتوی بافت از این پیجای اینستاگرامی خریدم از این آخری بیشتر از بقیه راضی بودم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

پتو نوزاد فقط و فقط  گلبافت 

البته  یه نوع کوله پشتی هم هست ک زیپش باز میشه  پتو میشه خیلی فانتزی و خوشگلن  اینا عکسش ما داریم   بچها تا ۸ سالم استفادش میکنن تو ماشین و بیرون رفتن 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من برای پسرم السی وایکیکی خریدم و واسه دخترم کارترز ولی واسه بچه آخرم یه پتوی بافت از این پیجای اینس ...

عکسش میذاری سومی رو 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

مارکش چیه این آخری 

از به پیج که خودش پتو و ملزومات نوزاد میبافت خریدم

پیجشو یادم‌ نیست حقیقتش

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
 عکسش میذاری سومی رو 

راستش الان برام‌ مقدور نیست عزیزم

دم‌ دستم نیست

از به پیج که خودش پتو و ملزومات نوزاد میبافت خریدم پیجشو یادم‌ نیست حقیقتش

چند گرفتید . از گوگل نمیتونید عکس شبیه اش پیدا کنید،؟

چند گرفتید . از گوگل نمیتونید عکس شبیه اش پیدا کنید،؟

چرا عزیزم الان میفرستم

من ششصد و هشتاد خریدم