2821
2789

کاربری حذف نمیشه و تعلیق میشه و اینکه دوباره نمیتونی با این شماره ثبت نام کنی ، سوم اینکه تاپیکت هم با تعلیق کاربری حذف نمیشه

ستاره هسدم و عاشق بوی بند بی تی اس ام_ گاهی لازمه قبل حرف زدن ی 🤏 فکر کنیم _ شعور داشتن یک نعمت الهی هست که خدا به هر کسی نداده _ حال دوران یکسان نباشد غم مخور _ خدا خودش حواسش ب بنده هاش هست_ گویند سرانجام ندارید شما ، ماییم بی هیچ سرانجام خوشیم _ خدا برای هر انسانی یک فرشته زمینی آفریده 🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس من چی کار کنم؟کلا هیچ راهی نیس؟؟

نه مگه بری تو تاپیک حذف تاپیک ، لینک تاپیکت رو بزاری که نی نی یار حذف کنه 

از ساعت ۱۰ و نیم تا ۱۲ صبح هست و فقط یکی میتونی در روز حذف کنی بغیر پنجشنبه و جمعه ها 

کاربری تعلیق شه، تاپیکات حذف نمیشه ، تاپیکت هست ولی وقتی روی کاربریت بزنی دیگه پروفایل و تاپیکات نمیاد ولی همشون دیگه تو نت هست

ستاره هسدم و عاشق بوی بند بی تی اس ام_ گاهی لازمه قبل حرف زدن ی 🤏 فکر کنیم _ شعور داشتن یک نعمت الهی هست که خدا به هر کسی نداده _ حال دوران یکسان نباشد غم مخور _ خدا خودش حواسش ب بنده هاش هست_ گویند سرانجام ندارید شما ، ماییم بی هیچ سرانجام خوشیم _ خدا برای هر انسانی یک فرشته زمینی آفریده 🙂
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز