2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکار گازی بزار زیر گاز هم بزار قشنگ تره 

فر برقی نذار خیلی هم برق مصرف میکنه و مثل فرگازی نمیشه غذا داخلش

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
توکار گازی بزار زیر گاز هم بزار قشنگ تره  فر برقی نذار خیلی هم برق مصرف میکنه و مثل فرگازی نمی ...

خیلی تحقیق کردم فر برقی خیلی بهتر از گازیه 

یعنی میگی اشتباه کردم ؟  

خیلی تحقیق کردم فر برقی خیلی بهتر از گازیه  یعنی میگی اشتباه کردم ؟    

من داشتم راضی نبودم عوض کردم ۱۸ ماه پیش که خونمون رو ساختیم خریدم مصرف برقش خیلی بالا بود دیگه عوض کردم گازی خریدم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من داشتم راضی نبودم عوض کردم ۱۸ ماه پیش که خونمون رو ساختیم خریدم مصرف برقش خیلی بالا بود دیگه عوض ک ...

فقط بخاطر برقش میگی ؟

اخه من زیاد مصرف نمیکنم شاید ماهی یکبار 

نه خیلی هم خوب میشه

چرا میگید خوب میشه 

من خونمو دادم برام یه گروه حرفه ای امدن برا دکوراسیون و گفتن بهترین روش اینه که زیر گاز باشه و خودمم اینو قبول دارم 

بعد حانواده شوهرم امدن اینقدر حرف زدن که زشت شده ولی از چندتا طراح مطرح پرسیدم گفتن زیر گاز حالا میشه شما دلیلتون رو بگید چون خانواده شوهرم بی دلیل حرف میزدن

فقط بخاطر برقش میگی ؟ اخه من زیاد مصرف نمیکنم شاید ماهی یکبار 

من خیلی مصرف دارم غذا زیاد توش میپزم بعدم کیکام توش خوب نمیپخت 

هر دو استیل البرز بودن

چرا میگید خوب میشه  من خونمو دادم برام یه گروه حرفه ای امدن برا دکوراسیون و گفتن بهترین روش ای ...

عزیزم نگرانم کردی من فر رو تازه خریدم خیلیم تاپیک زدم که برق وگاز بهتره یا برقی همه گفتن برقی 

مال من فر برقی داتیسه 

مرده خیلی تعریف میکرد 

هنوز از کارتون بازش نکردم