2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببرش دکتر 

من دختر ۱۳ماهم افتاد با صورت رو زمین 

دکتر گفت خداروشکر صورتش ضربه دیگه 

به سرش نخورده 

بعد مواظب باش استفراغ نکن

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

ایشالا چیزی نمیشه پسر منم شش هفت ماهه بود یدقه گذاشتم رو تخت برم لباس بیارم این تکون خورده بود از تخت افتاده بود کله شم خورده بود ب دیوار خداروشکر هیچیش نشد،چیزیش نمیشه نگران نباش فقط حواست بیشتر باید باشه تا وقتی که خوب راه بیفته راه بره

دختر منم یه بار از تخت افتاد خداروشکر چیزیش نشد اگه خیلی نگرانی ببرش دکتر آروم بشی

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

تا دو ساعت نذار بخوابه که اگر خدای نکرده هوشیاریش پایین اومد بفهمی ، اگر استفراغ کرد فوری ببر بیمارستان اگر هوشیاره نگران نباش ان شاالله هیچیش نشده ، منم کشیدم می‌دونم آدم از استرس میخواد منفجر بشه اون لحظه 

.
حدی باید ببرم عکس بگیرم؟  

ببین بچه من با صورت خورد زمین از دماغش خون هم اومد ولی دکتر گفت اگر خونریزی داخلی اتفاق افتاده باشه فقط با اسکن مشخص میشه نه عکس برداری معمولی ، توی اسکن هم بچه این سنی نمی‌مونه که باید بیهوشش کرد گفت این خونریزی احتمالا از فشاری بوده که به بینی وارد شده چون با صورت خورده بود زمین تشخیص داد خیلی هم نیاز نیست اسکن بشه دیگه ما هم سپردیم به خدا چیزیش هم نشده بود شکر خدا فقط حواست رو جمع کن هوشیار باشه 

.

هیچی نیس عزیزم

نگران نباش 

آرامش ت رو حفظ کن 

هیچی نمیشه 

تا دلت بخواد بچه های من با پشت سر خوردن زمین 

زنگ بزن اورژانس ببین چی میگن

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!