2777
2789

واای استرس دارم خدایااا ارژانتین ببره

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

آخرین بازیه دیگه ؟

ستاره هسدم و عاشق بوی بند بی تی اس ام_ گاهی لازمه قبل حرف زدن ی 🤏 فکر کنیم _ شعور داشتن یک نعمت الهی هست که خدا به هر کسی نداده _ حال دوران یکسان نباشد غم مخور _ خدا خودش حواسش ب بنده هاش هست_ گویند سرانجام ندارید شما ، ماییم بی هیچ سرانجام خوشیم _ خدا برای هر انسانی یک فرشته زمینی آفریده 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Ye😎

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

تیم مقابلش کیه؟

گیانم 💚 فیدای 🤍 ایرانم❤                                                   هر کجا مرز کشیدند بیا پل بزنیم🥲🥰🤍🫂                    وطن ای مادر غم دیده ام ، وطن جانِ به لب رسیده ام ، وطن دردت به جانم💔🩹🫂                             

یه گل دیگه م زد😂

گیانم 💚 فیدای 🤍 ایرانم❤                                                   هر کجا مرز کشیدند بیا پل بزنیم🥲🥰🤍🫂                    وطن ای مادر غم دیده ام ، وطن جانِ به لب رسیده ام ، وطن دردت به جانم💔🩹🫂                             

وااای یه گل دیگه زد😍😍😍

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
کی هس بازی

الانه دیگه

فرانسه🥲🥺

وای چقدر هیجان‌انگیز

آرژانتین برده 😍😍

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
Ye😎

😍👊🏻

😍👊🏻

😎👊🏻

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠