2777
2789

مشاوره ام میدید؟ 

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه درمان یه بیماری روحی روانی باید مراجعه کرد به روانشناس یا روانپزشک؟

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...

من 

یه تضادی دورنم هست چیکار کنم؟

ببین میخوام با یکی رفیق شم

قبل از رفیق شدن باهاش خیلی عذاب میکشم و خیلی دوسش دارم 

ولی  وقتی بهش رسیدم و باهاش رفیق شدم بعد از یه ماه بهش سرد میشم

که میگن بخاطر اتفاق های گذشته که بهم ضربه های زیادی زده

بعد الان نمیخوام با کسی رفیق شم ولی دلم نمیزاره و یکی دوس دارم میخوام باهاش رفیق ولی میترسم  بعد از مدتی نسبتش بهش سرد شم.....

بنظر شما چیکار کنم؟ 

جذب کسی نمیشم و تا حالا تو رابطه نبودم دلیلش چیه؟ در کل از مردا و زنا به یه اندازه خوشم نمیاد نسبت به آدما احساس عمیقی ندارم انگار نمیتونم دوست داشتنو درک کنم ممکنه اسکیزوئید داشته باشم؟ 

من هیچ انگیره و امید و علاقه ای به درس خوندن ندارم  و چون دخترم کار دیگه ای مجاز نیستم  ...

عزیزم شما چون هدفتون مشخص نیست 

باید برای آیندتون هدف داشته باشید و یه حس چسبنده و مصری و سمجه که باید باهاش بجنگی میتونی با یه برنامه ریزی عالی و مناسب ادامه بدی و خودت رو باید متعهد کنیکه کار مورد نظر رو انجام بدیپس یک هدف دو برنامه ریزی و بعد خود به خود انگیزه و امید میاد تلاش کن قطعا نتیجه ی عالی خواهد داشت 

جذب کسی نمیشم و تا حالا تو رابطه نبودم دلیلش چیه؟ در کل از مردا و زنا به یه اندازه خوشم نمیاد نسبت ب ...

بله شما دچار شخصیت اکسیزوئید شدید و عدم علاقه و به برقراری روابط اجتماعی هستین و ممکنه نسبت به افراد سرد و بی تفاوت باشید و حتی پنهان کاری کنید 

باید رو خودتون کار کنید و بیشتر تو اجتماع باشید من بهتون پشمهاد میکنم به یک روانشناس ماهر مراجعه کنید 

نه حاله روحی

شما که مود حالتون عوض میشه  تو لحظه باش یکی از موثر ترین راه ها هست رهایی از تنگنا  مثل مدیتیشن هست اندیشیدین به ما یاد داده که چطور توجه همون رو به زمان قبل بر گردونیم  زیاد به اتفاقا روزمره فکر نکن خودت رو سرزنش نکن و ورزش هایی مثل یوگا و دو چرخه سواری رو انجام بده خودت رو سرگرم کن و شاد باش  و برای خودت زندگی کن  فکرای منفی رو از ذهن دور کن درون گرا هستین درسته؟