2821
2789
عنوان

کى کهیر میزنه

99 بازدید | 13 پست

در چ اثری اینجوری میشین

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ساس بهم میخوره کل بدنم کهیر میزنه🥲😒

ساس اونده خونتون

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
وای من شدید میزدم خیلی بد بود خداروشکر کمتر شده

نفهمیدین مشا هم ک علتش چی بود

چیا میخوردیت قرص 

نفهمیدین مشا هم ک علتش چی بود چیا میخوردیت قرص 

نه نفهمیدم اصن دکترم رفتم قرص سیتریزین داد ولی اگه بخوای دقیق تر متوجه بشی از چیه بعضی دکترای پوست ازمایش میگیرن ببینن ب چی حساسبت داری

نفهمیدین مشا هم ک علتش چی بود چیا میخوردیت قرص 

به غذا مربوط میشه.مخصوصا ادویه فلفل حتی خرما شکلات من به بدل هم حساسم ساعت النگو و.....غذای بدون ادویه بخوری خوب میشی بعد دقت کن ببین چه غذایی بخوری میزنی.یک مدت شکلات مارک خاصی میخوردم میزدم الان دیگه نه.یک مدت نخوری خوب میشه من الان دیگه ده سالی هست نمیزنم

دکتر بهم گفت سالی دوبار عادیه 

ولی بیشتر بشه با مدت زیاد طولانی دیگه باید آزمایش بدی و علت برسی بشه

چند وقت یه بار میشم خیلی شدید

تو اون دوره آب خالی هم بخورم میریزه بیرون و شدید خارش داره

من چون گرمی جات بهم نمیسازه 

باید خاگشیر 

ليمو شیرین 

هندوانه 

خیار

کلا خنکی بخورم تا بهتر بشم

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
دکتر بهم گفت سالی دوبار عادیه  ولی بیشتر بشه با مدت زیاد طولانی دیگه باید آزمایش بدی و علت برس ...

ثلام شما تهرانین دکتر معرفی کنین بهم