2777
2789
عنوان

شیرینی خورون

140 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خواهش میکنم بیایید تاپیکم کمکم کنید 

هفته دیگه شیرینی خورونمه نمیدونم چی بپوشممممم شما عکسی چیزی دارید ارسال کنید که من پارچه بگیرم بدوزم 

رنگ کله غازی هم میخوام ساتن ابریشم 

کله غازی؟؟؟

عروس باید تک بپوشه 

این رنگی که ممکنه صدنفر بپوشن !!!

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه آبی روشن بهت میاد آبی روشن بدوز من دیدم تو نامزدی لباس آبی روشن پوشیدن قشنگ بوده، رنگای ملایم قشنگ تره، البته پارچه ات نه زیادی ساده باشه نه پر زرق و‌برق یه کوچولو طرح داشته باشه، خاله ام برا نامزدی  دختر خاله ام برا یه پیراهن یقه قایقی دوخت از اینا که از زانو جلو کوتاهه یه کم پشتش بلند، پارچه‌اش هم زمینه آبی ملایم بود یه طرحی شبیه ورق طلا سبز ملایم و طلایی یه جاهایی داشت واقعا تو تنش ثشنگ بود

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن