2777
2789
عنوان

عقد رو بهم زدم

1416 بازدید | 72 پست

خانما بیاین لطفااا

من با یه پسر ۲۶ ساله نامزد کردم اوایل خیلی باشخصیت و محترمانه برخورد میکرد منم زیاد بهش سخت نگرفتم و فقط خونه جدا و جشن تو تالار شرط گزاشتم قبول کردن تو این مدت مادرش خیلی جاها دخالت کردنو میخواستن بدون خرید طلا و تدارک فقط زود عقد کنن که موافقت نکردم و چند بار بینمون اختلاف پیش اومد که باید به رسم عمل کنن و عجله ای نباشه این چند روز رفتار بدی از پسر ندیدم ولی دیشب اخلاقای زشت و زنندشو نشون داد و امروز قرار عقد بود و اینم بگم که متوجه شدم همچی دست مامانشه و خودش اختیاری نداره و هرچی مامانش بگه اون گوش به فرمانه مادرشم آدم بی فرهنگ و خیلی خسیس خلاصه بگم براتون امروز روز عقدمون بود که بهم زدم بنظرتون کارم درست بود یا زود تصمیم گرفتم؟؟؟؟؟؟

شما بودید چیکار میکردین؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش منم دل و جرات تورو داشتم🥺

‏کسانی که تاریخ را نمیخوانند محکوم به تکرار آن هستند. کسانی که تاریخ را میخوانند نه تنها محکوم به تکرار آن هستند بلکه خیلی هم حرص میخورن بدبختا😑 هرچه 🪓 زدند مرا 🩹 نشد 🌱 شد 🙂☺️🙃

اگر مطمن نبودی کار خوبی کردی 

بگو بیا با هم بریم مشاوره اول بعد دوباره برای عقد تصمیم بگیریم 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

والا من از شوهر دهک بین وخسیس متنفرم ...

نمیدونم کار خوبی کردی یانه کلا قضاوت نمیکنم ..... فقط ارزوی خوشبختی برات میکنم 

دبا معرفت لوتی خیلییییییی خستم یا منو بکش یا مشکلاتم حل کن