2777
2789
عنوان

فضای مجاازی

62 بازدید | 4 پست

سلام وقت بخیر

ببخشید من ی مشکلی دارم و دلم گرفته میشه هر کس خوند راهکار و نظری بگه. ی دخترم نامزد کردم ی ساله عید قراره رسمی بشیم.همه چیز اوکی و خوبه به غیر از ی موردش ک رو مخم رفته و دلگیرم کرده. نامزدم با من ارتباطش خوبه اما ی اخلاقشو دوس ندارم اینه ک  تو اینستا تموووومه  دخترای شهر خودمون و آشنا و غیرآشنا و دور و نزدیک و حتی کشور دیگ  رو فالو داره و از دممممم لایک میکنه و کامنت میذاره. حالا من کوتاه اومدم گفتم ی سری آدما مثله بازیگرا و بلاگرا مشهورن دیگ همه لایکشون میکنن اشکال نداره. اما ن دخترای دیگ. یا دخترای بد و اونچنانی و بدکاره همه لختی پتی . این کارش منو ناراحت میکنه .من خوشگلم همه جوره ب خودم میرسم بیش از حد هم میرسم. حتی پست دوستای خودم ک بالا برام میان زودتر از من اون لایک کرده. وقتی میبینم رو مخم میره دلم میریزه. اعتماد ب نفسمو میگیره. احساس میکنم همه ی اونا براش جذابن ن من. دچار حسادت زنونه میشم. آخه واقعا لزومی نداره همه رو لایک کنه و کامنت بذاره. میخواستم بپرسم نظر و راهکار شما چیه؟ ی جورایی ازش سرد میشم .آیا واقعا چیزی نیس؟ یا من حساس شدم؟ یا مورد مهمیه و باید حساس شد و پیگیر شد. 

بشین باهاش منطقی صحبت کن

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

دخترای بد و ناجورم ک مشهور نیستن لایک میکنه!؟

خب چشمت روشن این بعد ازدواج از لایک ارتقا پیدا میکنه و به مرحله چت میرسه و‌...

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

والا خواسنگار منم اینطوری بود روزی که اومدن خواستگاری منو دیدن پسره زرتی از دم همه دخترارو انفالو کرد الانم منتظر بله هستن که ما ازشون یه دوهفته فرصت خواستیم برای تحقیق بستگی به نامزدت داره بگو تو اینارو فالو داری یعنی دخترای اینطوریو قبول داری من ازیناش نیستم یه قهر بکن حالیش شه

با روشنایی درونت بدرخش🌅