2777
2789
عنوان

فضای مجازی

139 بازدید | 6 پست

سلام  وقت بخیر واقعا چن روزه دلم گرفته   اومدم درد و دل کنم کسی خوند نظرشو بگه. من با این سن واقعا امیدوارم ی روز اینستا این منبع فسادو کثافت کاری برا همیشه  فیلتر۱۰۰ درصد شه. آخه چه کوفتی داره دلم میخواد برگردم ب زمانی ک گوشیا ساده بود و اوج خیانتا  با همون سیم کارت معمولی بود . الانا تکنولوژی پیشرفت کرده ولی ایرانیا همش در راه منفی استفاده میکنن. خصوصا مردا . نامزد من تمام فالووراش دخترن دخترای ناجور و لختی پتی . چ دخترای شهر خودمون چ جاهای دیگ باز اونا ک بلاگرن میگیم عیب نداره اما هر روز نگرانم نگران این ک با کسی اون تو قبرستون مچ نشه . ناراحت میشم اونارو میبینه . من فوق العاده به خودم میرسم اما وقتی اونا رو از دم لایک میکنه و کامنت میذاره اعتماد ب نفسم از بین میرع همش فکر میکنم اونا براش جذابن ن من . انرژی منفی بهم دست میده حسادت زنونه میاد سراغم. من ک میخوام ازش دل بکنم چون تحملشو ندارم دیگ . ولی همه رو از راه بدر کرده این فضای آلوده مجازی.همین باعث شده دختر پسرا ازدواج نمیکنن یه ساعت بچرخن اون تو ی رفیق پیدا میکنن. متاهلا هم  البته همینجور. حتی مردای خوب هم وسوسه میشن چ برسه ب تنوع طلبا. نظر شما چیه خانوما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینستا فیلت*ر بشه چه دردی رو از شما دوا میکنه؟ذات اون مرد درست میشه؟توی خیابونم میخوای خانما رو فیلت*رکنی که چشمش به بقیه نخوره؟

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
اینستا فیلت*ر بشه چه دردی رو از شما دوا میکنه؟ذات اون مرد درست میشه؟توی خیابونم میخوای خانما رو فیلت ...

ببینید ب خاطر خودم نگفتم . کلی گفتم . همه جای دنیا استفاده مثبت میکنن از فضای مجازی اما ایران ن . اره مرد هول کوچه و خیابون و مجازی براش فرق نداره اما تو این فضا جولان میدن آزادن . من برادرم وکیله بارهاااا مورد گفته  ک حتی مرد چشم پاک و به راه هم تو مجازی وسوسه شده.داستان کسب و کار هم سر جای خود درسته .