سلام وقت بخیر واقعا چن روزه دلم گرفته اومدم درد و دل کنم کسی خوند نظرشو بگه. من با این سن واقعا امیدوارم ی روز اینستا این منبع فسادو کثافت کاری برا همیشه فیلتر۱۰۰ درصد شه. آخه چه کوفتی داره دلم میخواد برگردم ب زمانی ک گوشیا ساده بود و اوج خیانتا با همون سیم کارت معمولی بود . الانا تکنولوژی پیشرفت کرده ولی ایرانیا همش در راه منفی استفاده میکنن. خصوصا مردا . نامزد من تمام فالووراش دخترن دخترای ناجور و لختی پتی . چ دخترای شهر خودمون چ جاهای دیگ باز اونا ک بلاگرن میگیم عیب نداره اما هر روز نگرانم نگران این ک با کسی اون تو قبرستون مچ نشه . ناراحت میشم اونارو میبینه . من فوق العاده به خودم میرسم اما وقتی اونا رو از دم لایک میکنه و کامنت میذاره اعتماد ب نفسم از بین میرع همش فکر میکنم اونا براش جذابن ن من . انرژی منفی بهم دست میده حسادت زنونه میاد سراغم. من ک میخوام ازش دل بکنم چون تحملشو ندارم دیگ . ولی همه رو از راه بدر کرده این فضای آلوده مجازی. حتی مردای خوب هم وسوسه میشن چ برسه ب تنوع طلبا. نظر شما چیه خانوما
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻