2777
2789
عنوان

دیگه تصمیم گرفتم ب شوهرم پول ندم

459 بازدید | 22 پست

ب شوهرم24ملیون پول بی زبود دادم اون موقع اگه طلا میخریدم الان کلی سود کرده بودم زبونم داره میگه هز وقتی ب تو و مامانت بدهکارم دستتون سنگینه پول جور نمیشع... اینم خوبی ما.. سری پیش ک از مامانم پول گرفته بود من صافش کردم الان بازم گرفته اما من این سری گفتم بمن مربوط نیس نمیتونی پس بگیری نگیر ازش (گرفته رفته واسه خودش ساعت خریده چیز مهمی هم نخریده) خلاصه من حقوقمو ک گرفتم کلشو برا خودم خرج کردم ک دیگه نگه پول بده بخدا دو تومن جمع میکنم میگیره میگه قرض بده... بهت پس میدم

تا الانم نداده. این سری بهش گفتم این قشنگه سفارش بدم؟ همش میگف نخر نخر پولاتو جمع کن کمک کن باهم برات طلا بخریم منم نگفتم نمیخوام گفتم لباس ندارم بپوشم طلا میخوام چیکار.. ادامه داره

حیف ازان آب ک پشت سر تو پاشیدم😜💦😏😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سری گفتم این خوبه؟ سفارش بدم؟ گف اره بده بعو گف پولت تموم شد؟ گفتم نه ی تومن مونده گف خرج نکن  شاید ازت گرفتم... گفتم از من پول نخوا من ندارم... بچه پرو خودشم میره سر کار همه خرج هام برا خونه و خودمونه درست... اما من نمیخوام پولامو بدم بهش در حالی ک خودم حسرت ی خرید درست درمون دارم

نمیدونم پولمو کی بده ی قرعه کشی نوشتیم60ملیون 30مال منه30مال اون  24ملیونم بدهکاره اصلا ب رو خودش نمیاره ک باید54ملیون منو باید پس بده میگه درومد مبل بخریم... همش میگم نه.. ناراحت میشه

مگه از مادرزنشون هم پول قرض میگیرن شوهرا؟؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!