2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قشنگ میشه در کل ولی من باردارم هم طاقت دو ساعت دراز کشیدن به کمر رو دیگه ندارم هم اینکه اون سری ویرم گرفت اینقدر با مژه های کاشتم ور رفتم که همشو کندم الان به مژه های خودم‌هم آسیب زدم واسه همین خودمو تنبیه کردم تا بعد از زایمان کاشت نکنم .

فرقشون چیه عزیزم؟

کاشت بیست دقیقه ای تمومه ی ریسه کامل ب چشمات وصل میکنن وتموم،اکستنشن تار ب تاره،ب ازای هرتار مڗه خودت واست مژه میزارن دونه ای دوساعت طول میکشه وخیلی طبیعی وشیک تره،کاشت همه میفهمن مژه خودت نیست،ولی اکستنشن اینجوری نیست

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
کاشت بیست دقیقه ای تمومه ی ریسه کامل ب چشمات وصل میکنن وتموم،اکستنشن تار ب تاره،ب ازای هرتار مڗه خود ...

آها فهمیدن راستش اکستنشن بهم نمیومد زیاد کل پلکم رو سنگین می‌کرد و چشمم رو کوچیک ولی کاشت خیلی بهم میاد ولی اعصاب دراز کشیدن و اینارو ندارم‌ آبان سه هفته است ریموو کردم اینقدر چشمام بی حالت شده که نگو 

کاشت بیست دقیقه ای تمومه ی ریسه کامل ب چشمات وصل میکنن وتموم،اکستنشن تار ب تاره،ب ازای هرتار مڗه خود ...

اکستنشن به مژه اسیب نمیزنه؟

میشه برای صاحب خانه شدنم صلوات بفرستییین😥❤انشالله حاجت رواااابشین.