2789
مبارک باشه وبه دل خوش استفاده کنی ولی من یه تجربه از محصولات لدورا براتون بگم شاید بکارتون بیاد ماسک ...

من شنیدم ماسک مو لیمپیو ایرانی و قیمت مناسبه و کاراییش خوبه. قبلا نلی میزدم خیلی گرون شده. کرم موی مارالم شنیدم خوبه واس موی خشک

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم خیلی میگردم هیچی رو پسند نمیکنم جنس ها رو از نزدیگ میبینم .بعد میبیتم خوب نیستن تازه بعد چند ساع ...

آره دقیقا،منم خیلی بد سلیقه ام

خیلی باید بگردم

البته فقط سر مانتو و کیف مشکل پسندم

کتونی هم نیاز به چرخیدن نیست هر چی خوشم بیاد میگم داداشم بیاره😂😂😂

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
۱۴۰قول داد ک حداقل ۸ماه میتونم مصرف کنم

باور نکن فروشنده ها زیاد زر میزنن😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

چ خوبه قیمتش ... بزن نتیجه رو بگو موهات خشکه؟

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

ی نظر میدادین کدومو بگیرم ازونا😐🤔

من ۱۰۰ گرفتم

خیلی کم باید استفاده کنی

من فعلا روغن ارگانم تموم نشده

روغنم تموم شه بعد ماسک رو شروع کنم

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
کاراییشونو هم بگو

شیرپاک کن پاک کننده عمیق پوسته 

ماسک موش هم هم آبرسان و تقویتی مو هست هم وزیر و ضد گره

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
مربع رومن بیشتر دوست دارم

مربع رو خریدمش😁🤭 با یه رایزر 

چ خوبه قیمتش ... بزن نتیجه رو بگو موهات خشکه؟

نتیجه خوب بود دوستم، خیلی خوب آره رنگ شده و خشکه

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
نتیجه خوب بود دوستم، خیلی خوب آره رنگ شده و خشکه

مرسی فداتشم