2789
فک کن ربطشو شاید فهمیدی دوستم

فک کنم منظورت با اون دوستمون که نوشت چ ربطی داره هستش اشتباه ریپلای کردی گلم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
من از تزدیک میبینم صد بار این ور اون ور میکنم بعد میارم خونه پشیمون میشم😐

منم ده تا معازه میچرخم

دوست پسرمو عاصی میکردم😂😂😂

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا چه قدرن هم گرون هستن

ضدآفتابش رو زورم نیومدی بخرم ولی بهم توضیح داد ک این ۱۰۰میله و ب صرفه هست نسبت ب اون ۵۰میل 

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
فک کنم منظورت با اون دوستمون که نوشت چ ربطی داره هستش اشتباه ریپلای کردی گلم

اها ببخشید عزیز دلم🤦‍♀️😂❤️

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
ن من نتی خیلی خرید میکنم . باحاله😁

الهی که هر چی میخرین با دلی خوش و لبی خندان استفاده کنین🤲🤲🤲

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏

مبارک باشه وبه دل خوش استفاده کنی ولی من یه تجربه از محصولات لدورا براتون بگم شاید بکارتون بیاد ماسک موش خیلی خوبه .ولی خواهرم شامپو ش رو استفاده کرد حالا نمیدونم مخصوص موهای رنگ شده بود یا چی؟نمیدونم موهاش دکلره بود درست موهاش از نصف تکه تکه شد.

اسی ببخش عکس گذاشتم ☹️

سینی مربع بخرم یا مستطیل.. خودم میگم مربع

اردو خوری سه خانه یا 4?

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
الهی که هر چی میخرین با دلی خوش و لبی خندان استفاده کنین🤲🤲🤲

مرسی فداتشم‌الهی آمین 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
اها ببخشید عزیز دلم🤦‍♀️😂❤️

قربونت🌺🌸

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
منم ده تا معازه میچرخم دوست پسرمو عاصی میکردم😂😂😂

منم خیلی میگردم هیچی رو پسند نمیکنم جنس ها رو از نزدیگ میبینم .بعد میبیتم خوب نیستن تازه بعد چند ساعت گشتن میارم خونه یه بار می پوشم پشیمون میشم میگم خوب نیست😑عید مانتو خریدم  بعد چتد ساعت گشتن اوردم خونه یه بار شستم نخ نما شد 😐انقدر حرص خوردم حالا ببین ادم اینترنتی بخره چی میشع مونده به شانست جنس خوب یاشه نباشه سایته کلاهبردار باشه یا نباشه😫

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
از راست ب چپ:شیرپاک کن_آبرسان_ماسک مو _ضدآفتاب_شامپو.  تونیک ضد ریزشم رو ماه بعد میخرم

ماسک مو رو چند گرفتی عزیزم؟؟؟

مبارک باشه وبه دل خوش استفاده کنی ولی من یه تجربه از محصولات لدورا براتون بگم شاید بکارتون بیاد ماسک ...

موی دکلره مستعد خرد شدنه، حالا من امشب شامپو ش رو میزنم ببینم چجوره

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم