2789
عنوان

برم سر کار؟

366 بازدید | 45 پست

بچم تازه دو ماهشه از لحاظ مالی تو فشاریم و برم سرکارم خیلی اوضاع اوکی میشه ولی خب بچم شبا بد می‌خوابه میدونم صبح خیلی اذیت میشم به شوهرم گفتم مامانم چند روز اول هفته بیاد خونه ما تا یه مدت که عادت کنم و خواب بچه منظم بشه گفت نه من معذب میشم منم گفتم خب نمیرم سرکار خودت هر کار میخوای بکن ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم از یه طرف لجم گرفته از دستش از یه طرف به شدت به پولش نیاز داریم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوماه هنوز زوده.

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  
شوهرت سرکار نمیره

میره ولی از پس هزینه ها بر نمیاد قسط زیاد داریم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
با بچه دو ماهه اشتباه محضه الان بچه فقط ب مادر نیاز داره

با خودم میبرمش

شوهرتون مگه نمیرند که میگه جلو مامانت معذبم

میره میگه مامانت اینجا بمونه من سختمه

گناه داره بابا.بچه دو ماهه رو کجا بزاری.حالا یه مدت کمتر خرج کنین تا بزرگ شه یکم جوجه

با خودم میبرم فقط خودم خیلی اذیت میشم