2777
2789
عنوان

فقط درددل.

272 بازدید | 34 پست
.....سلام بچه ها من تازه ازدواج کردم 1 ماهه.شوهرم وضعش خوبه ولی الان به خاطر قسطاش یکم دستش خالی شد..از من 1میلیون قرض گرفت..روم نشد بپرسم بهم میده یا نه...البته برای زندگیمون...راستش من خصیص نیستم ولی ...فکر نمی کردم 1 تومان ازم بخواد در حالیه که میدونه با این پول آخر هفته کار داشتم.....یکم بهم ریختم..نمیدونم اصلا موضوع مهمیه یا نه...ولی خب....خوشم نیومد در کل...
من یقین دارم قدرتی شکست ناپذیر از من و هر آنچه که دوست دارم حمایت میکند و همه خواسته های درست دلم را از راهی عالی براورده میکند،پس من از هرگونه فشار و تنش رها میباشم و با احساس رضایت و شادمانی زندگی میکنم زیرا "همه چیز بدست اوست
عزیزم به نظر من تو زندگی مشترک پول من و تو نداره
پول زن و شوهر یکیه
خوب تو پول لازمت باشه جز همسری از کسی نمیتونی بگیری که
در ضمن سعی کن باهاش راحت باشی و ازش پول بخوای(مردا خوششون میاد زنشون ازشون پول بگیره)
مثلا بگو میخوام فلان چیزو بخرم و ازش پول بگیر نه اینکه پول منو بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار اون مهمتر بود...نمیدونم بهم میده یا نه...روم نمیششه ازش بپرسم...یکم عصبانی شدم...بهم ریختم...انتظار نداشتم انقدر ازم بخواد...هفته پیش برای خرید که رفتیم پول کم اورد زنگ زد به داداشش فرستاد و کارت به کارت کرد.اتفاقی دید من 1 تومان تو کارتم ناراحت شد احساس می کنم داره انتقام میگیره
من یقین دارم قدرتی شکست ناپذیر از من و هر آنچه که دوست دارم حمایت میکند و همه خواسته های درست دلم را از راهی عالی براورده میکند،پس من از هرگونه فشار و تنش رها میباشم و با احساس رضایت و شادمانی زندگی میکنم زیرا "همه چیز بدست اوست
نورسان من شاغلم....به نظرت به چه دلیل ازش پول تو جیبی بگیرم.راستش چون تازه ازدواج کردم بلد نیستم چی کار کنم
هههههههه شوهر من که تا حالا20 میلیونی گرفته ازم ولی تا حالا چیزی نگفتم
خواستم به اون دوست عزیزی که با مازراتی مشکی پا شده رفته احیا که حاجت بگیره عرض کنم ، عزیزم شما الان سوار حاجت منی ... [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
نمیدونم خودمم نمیدونم چرا این جوری شدم...درامدش خوبه اصلا به من احتیاجی نداره...فقط 2و3 ماه قسط داره...نگفتین بچه ها من که شاغلم....به نظرتون به چه دلیل ازش پول تو جیبی بگیرم
آخییییییییی خورشید تیر مبارکت باشه عزیزم پست هم واست گذاشتم
خواستم به اون دوست عزیزی که با مازراتی مشکی پا شده رفته احیا که حاجت بگیره عرض کنم ، عزیزم شما الان سوار حاجت منی ... [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
.نگفتین بچه ها من که شاغلم....به نظرتون به چه دلیل ازش پول تو جیبی بگیرم
سیاستاش.......خب مثال بزن گلم