2777
2789
عنوان

امروز یکی دیدم واقعا خوشگل بود😐

601 بازدید | 19 پست

امروز یه دختره دیدم چادری بود.قد بلند کشیده.صورت توپر و سفید با چشمای کشیده چشم و ابروش هم زیتونی ماانند بود خیلییی خوشگل بود حتی بدون کرم و ...

واقعا خدا شانس بده😐😶

اصلا تو ایستگاه اتوبوس نشستم بغلش واقعااا خانووم بود

بخدا اگه پسر بودم میرفتم خواستگاریش😂🤣

خدا اونا رو آفریده مارو ر ی د ه

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزممم تو هم خوشگلی

من که از قیافم راضی نیستم😞

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

عزیزم 

انقد هستن اطرافم با قیافه های معمولی که به شدت دوستشون دارم و احترام قائلم براشون و بالعکس کسایی که قشنگن ولی اخلاق و رفتارشون با دیگران اصلا قشنگ نیست و سعی می کنم اصلا نزدیک شون نشم

من از بعد عرفان اینو با تمام وجود حس کردم که اگه کسی به دلت بشینه، نشسته دیگه قیافه چه اهمیتی داره🥺

لحظه ها عریان اند ؛ به تنِ لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز !

اسمت فرزانه ست گلی؟؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

کلا دخترای چادری همشون شیک و خوشگلن به نظرم

😎😎😎😎😎😎

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

کلا دخترای چادری همشون شیک و خوشگلن به نظرم

نه والا من چادری ام زشتم☹️

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
اسمت فرزانه ست گلی؟؟

آره عزیزم

من چادری پلشتم زیاد دیدم ، بی حجاب ناز و معصومم دیدم فرقی نداره  بعضیا ذاتا خوشگلن

عزیزم می دونستم که الان بعضیا اشتباه برداشت می کنن

من صرفا حرفم این بود که اکثر دختر های چادری که دیدم چهره‌های زیبا داشتن 

نه راجع اخلاقشون حرف زدم و نه راجع افراد بی حجاب و ذاتشون نظر دادم 

لطفا حرف منو عوض کنین

لحظه ها عریان اند ؛ به تنِ لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز !